Cultura amplia el nombre d'autors en les Trobades d'Escriptors de la Biblioteca Valenciana

Guardar

Biblioteca Valenciana
Biblioteca Valenciana

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esports ha augmentat fins a la desena el nombre d'autors que participaran en la pròxima edició del cicle "Trobada d'Escriptors de la Biblioteca Valenciana".

Les Trobades amb Escriptors, que es realitzen de febrer a maig i formen part del cicle d''Animació a la Lectura', del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura 'Llegim llegim llegim', s'obrirà el 8 de febrer de 2017 amb Elvira Lindo i Antonio Muñoz Molina. La resta d'autors que participen en aquesta edició són: Víctor Labrado, Luis Landero, Fani Grande, Marta Sanz, Antonio Cabrera, Joan Olivares, Teresa Broseta, Marisol González Felip, y los ilustradores Miguel Calatayud i Cristina Durán.

En col·laboració amb l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i Edicions Bromera, se seleccionen els autors comprenent els gèneres literaris de narrativa, poesia, teatre i còmic.

Aquesta activitat està destinada als centres escolars i a la formació d'adults, i els grups interessats poden sol·licitar la seua participació fins al pròxim 30 de setembre en la següent adreça web: http://bval.cult.gva.es/agenda/sm_agenda/cursos_val.php

La Biblioteca Valenciana propicia trobades entre escriptors i lectors on l'autor explica les seues inspiracions i tècniques per a crear les obres literàries i el lector pregunta i descobreix nous matisos del llibre llegit.

La "Trobada amb Escriptors" és una de les activitats que més repercussió té en el cicle d''Animació a la Lectura'. L'any passat més de 3.000 assistents procedents de 46 centres educatius de tota la Comunitat Valenciana van passar per l'església del monestir de Sant Miquel dels Reis on se celebren les trobades.

També es troba obert el termini per a sol·licitar assistir a la representació teatral que es realitzarà al monestir de Sant Miquel dels Reis. El 21 de novembre es representarà l'obra 'Quatrecents' i el 23 del mateix mes la peça 'El juez de los divorcios' i 'El retablo de las maravillas' per a commemorar el 400 aniversari de la mort de Miguel de Cervantes.

Destacats