Coneix els millors cinemes d'estiu de València

Guardar

CINE DE VERANO MISLATA 2020 (Foto de archivo) 2
CINE DE VERANO MISLATA 2020 (Foto de archivo) 2

València continua amb la seua tradicional cultura del cinema a l'estiu, encara que enguany amb les mesures sanitàries obligatòries i amb aforament màxim als cinemes.

En primer lloc, destaca la Terrassa Lumière d'Alboraia. Un cinema d'estiu a l'aire lliure, amb ambient familiar i que compta amb la projecció de dues pel·lícules a la nit, una a les 21:45 h i una altra a les 23:30 h. Aquest cap de setmana es projectaran les pel·lícules ‘Un plan irresistible’ i ‘La caza’.

Així mateix, també es pot gaudir del cinema des del cotxe, amb l'Autocinema Star. Està situat a Pinedo i, des del pàrquing, es podran veure les dues pel·lícules projectades, una a les 22:00 h i una altra a les 23.30 h. Aquest cap de setmana es projectaran les pel·lícules ‘Trasto’ i ‘El jardín secreto’.

També es pot gaudir del cinema en versió original, amb la Filmoteca d’Estiu de València, que projecta les pel·lícules a les 22.30 h. Aquest cap de setmana es projectarà ‘Buñuel en el laberinto de las tortugas'.

De la mateixa manera, també estan oberts el Cinema d'estiu Serra, el Cinema d'estiu Auditori de Burjassot, el cinema-terrassa Olimpo, en Tavernes de la Valldigna, i també en Riba-roja del Túria.

La Terrassa Tugar, a Gandia, també ha obert les portes per als amants del cinema. Aquest cap de setmana projectarà ‘¡Scooby!’, a les 22:30 h.

I, finalment, trobem el Cinema Terrassa Charly, situat entre la platja de Miramar i Nellreguard. Aquest cap de setmana projectarà ‘Padre no hay más que uno 2’ (21:30 h) i Que suene la música (23:15 h).

Arxivat a:

Destacats