Cinema, música i poesia en "Nits a la Fresca" de Xàtiva

Les actuacions tindran lloc pels barris i als Jardins del Palasiet

Guardar

Jardins del Palasiet de Xàtiva
Jardins del Palasiet de Xàtiva

Xàtiva acull una nova edició de "Nits a la Fresca", un cicle cultural amb una programació variada i àmplia que porta les activitats a diferents espais de la ciutat durant el mes de juliol.

Concretament, aquest 2022 s'han previst fins a set cites que inclouen concerts de música, espectacles per a gent gran, poesia i cinema, una programació complementària al reconegut festival Nits al Castell, que s'albergarà en els barris de la ciutat i als Jardins del Palasiet, un espai que permet un aforament de fins a 200 persones.

La primera cita serà aquest dissabte amb "El amor desde Ibn Hazm", un espectacle que es programa amb motiu del mil·lenari del Collar de la Coloma. La representació serà a càrrec del grup de Cambra de la Societat Musical la Nova amb recitacions d'Elies Barberà i Toni Espí, i direcció artística de José M. Fayos Jordán. Serà a les 22 hores als Jardins del Palasiet amb entrada lliure fins a completar aforament.

Aquest mateix escenari acollirà tres esdeveniments més durant juliol. El divendres 15, a les 22 hores, es rendirà tribut a Rocío Jurado amb l'espectacle "Rocío por Rocío", amb veu de Rocío Durán i entrada gratuïta amb invitació. El divendres 29 de juliol, a les 22 hores, també de manera gratuïta, es podrà gaudir de "Turístic Folk" a càrrec de l'Escola de Danses de Xàtiva.

Finalment, el dissabte 30 de juliol, a les 20 hores, es realitzarà l'espectacle "Bailando por ellos" de dansa del ventre, organitzat per SPAX i amb direcció de Mònica Ferrer Garcia. El preu de les entrades per a aquest últim espectacle serà de 5 euros a benefici de la Societat Protectora d'Animals, i es poden adquirir en els establiments Huevos Mompó (Vicente Boix, 10), Setabis Sport (Cerdán de Tallada, 13), els dissabtes en el refugi de la SPAX o el mateix dia de la funció en l'entrada dels Jardins del Palasiet.

Raquel Caballero presenta "Nits a la Fresca" 2022
Raquel Caballero presenta "Nits a la Fresca" 2022

El cinema també serà protagonista durant el mes de juliol. El dijous 14, a les 22 hores, es projectarà en la pista de bàsquet del barri Germanies-Carmen la comèdia "Operación Camarón", mentre que en la plaça de Sant Pere, el divendres 22 de juliol, es projectarà "Tiempo después (amanece que no es poco 2)".

Finalment, el dissabte 23 de juliol, a les 22 hores, al Jardí de la Pau, la societat musical La Nova de Xàtiva ha organitzat un gran concert d'intercanvi amb la Banda Musical de Navarrés obert també a tots els públics.

Arxivat a:

Destacats