El Centre del Carme convida a conversar amb Berto Romero

La nova edició del cicle 'Encuentros conversados' del CCCC s'estrena amb Berto Romero com a primer convidat, acompanyat per la periodista Mariola Cubells

Guardar

L'humorista Berto Romero
L'humorista Berto Romero

El Centre del Carme, l'epicentre de l'agitació cultural a València, reprén aquest dijous 26 de maig el cicle 'Encuentros conversados', amb una nova sessió en què l'humorista Berto Romero i la periodista Mariola Cubells xarraran sobre comèdia, televisió, treball i sobre la vida en general.

El CCCC recupera aquesta sèrie de xarrades, que van comptar en 2021 amb la participació de coneguts artistes com Arturo Valls, Ernesto Sevilla, Pilar Castro o Willy Toledo, sempre acompanyats per la periodista Mariola Cubells.

"La paraula és una via fonamental en la transmissió d'idees i compartir-les col·lectivament és la manera de fer-les fluir. Per mitjà de l'humor, aquest cicle de converses en viu al Centre del Carme estimula el pensament i l'opinió crítica en un món cada vegada més polaritzat", ha manifestat el director del CCCC i del Consorci de Museus, José Luis Pérez Pont.

Romero, ja en el cim de la comèdia gràcies a programes com 'Buenafuente', va arribar fa anys a l'univers teatral i televisiu i, abrigat per la factoria d'El Terrat, s'ha consolidat com a guionista i creador de ficcions televisives com 'Mira lo que has hecho'. En l'actualitat prepara la seua nova sèrie per a televisió.

"Berto ve a xarrar al Centre del Carme sobre el seu ofici, sobre el que li interessa de veritat en aquest món de la comèdia i la creació audiovisual. Som amics, aquesta és la veritat, així que la trobada serà una conversa grata entre dues persones que s'estimen i es respecten. Per la meua banda, a més, hi ha una admiració absoluta. Berto és un gran conversador, així que la glòria està assegurada", indica Mariola Cubells, periodista cultural, escriptora i analista de televisió.

La trobada tindrà lloc aquest dijous 26 de maig de 19.30 a 21.00 al claustre gòtic del Centre del Carme. L'entrada és gratuïta fins a completar l'aforament.

Destacats