El Centre d'Art Hortensia Herrero obri un programa de visites per a escolars

Guardar

Xiquets en una visita al Centro de Arte Hortensia Herrero
Xiquets en una visita al Centro de Arte Hortensia Herrero

El Centre d'Art Hortensia Herrero obri un programa de visites i tallers dirigit als centres educatius i adaptat a diferents edats, incloent-hi tots els nivells acadèmics des d'infantil fins a batxillerat i cicles formatius. L'objectiu és que els escolars puguen descobrir este nou espai cultural des de diferents perspectives i gaudir juntament amb els seus companys de l'art contemporani.

Quant a les visites, els centres educatius podran triar entre tres grans tipus de visita, sempre amb el contingut adaptat al nivell escolar corresponent. En la visita dinamitzada es realitzen dinàmiques i activitats durant el recorregut que estimulen la creativitat, la curiositat i el pensament crític de l'alumnat. Per part seua, la visita-taller oferix una experiència única que combina la visita a una zona concreta de la col·lecció i la posterior realització d'un taller adaptat als diferents cursos, des de la creació d'una obra d'art, l'exploració de textures o la producció de videoart. Estes activitats busquen la participació activa de l'alumnat, que explorarà l'art contemporani en equip.

A més d'estos dos tipus de visites, que compten amb l'assistència i direcció d'un equip especialitzat, el Centre d'Art Hortensia Herrero oferix l'oportunitat als centres educatius de realitzar una visita autònoma. És a dir, els docents podran sol·licitar la visita al CAHH juntament amb el seu alumnat amb unes condicions especials i comptant amb recursos de suport per a organitzar la seua pròpia visita.

Ja es pot reservar plaça perquè els centres educatius visiten el Centre d'Art Hortensia Herrero en el curs escolar 2024-2025.

Destacats