El Centre d'Art Hortensia Herrero rep a més de 1000 visitants en el seu primer cap de setmana d'obertura

Aquest nou recinte expositiu situat en el número 29 del carrer del Mar va obrir les portes dissabte passat amb una gran afluència de públic després de la seua inauguració

Guardar

Centre d'Art Hortensia Herrero de València
Centre d'Art Hortensia Herrero de València

Més d'un miler de persones han passat aquest últim cap de setmana pel recentment inaugurat Centre d'Art Hortensia Herrero; de fet, el dissabte 11 de novembre, primer dia d'obertura d'aquest, van ser 800 visitants els que van descobrir aquesta nou epicentre cultural situat en ple cor de València. Un recinte expositiu assentat en un històric palau del segle XVII, el Palau de Valeriola, que alberga les peces de la col·lecció privada d'Hortensia Herrero, mecenes d'art i vicepresidenta de Mercadona.

En eixe sentit, en el Centre Cultural Hortensia Herrero (CAHH), situat en el número 31 del carrer del Mar de la capital valenciana, s'exhibeixen per primera vegada un centenar d'obres d'art creades per més de 50 artistes de 16 nacionalitats diferents. Un centenar d'obres d'art que són creació de grans noms del món de l'art autonòmic, nacional i també internacional i que, segons va confirmar Javier Molins, el director artístic del CAHH, "podrien estar exposats en grans sales de Nova York, Londres o París".

L'èxit de públic registrat durant el primer cap de setmana d'obertura del CAHH es conjuga amb que les entrades per a tots els diumenges de novembre i desembre —fins que finalitze l'any 2023, de fet— ja s'han esgotat. La ciutadania valenciana va arrasar amb les entrades per a aquest últim dia de cada setmana coincidint amb que el centre d'art té entrada gratuïta tots els diumenges fins finales d'aquest any.

Centro de Arte Hortensia Herrero de València
Centre d'Art Hortensia Herrero de València

Entrades ja a la venda

No obstant la impossibilitat d'acudir els diumenges a visitar les 17 sales que componen aquest centre, que té 3500 metres expositius en total, les entrades per a la resta de dies de la setmana ja s'han posat a la venda en aquesta pàgina web i tambien en les taquilas del mateix centre. I, en el cas que aquest es vullga visitar ja en 2024, els tiquets per al pròxim any es podran adquirir a partir de l'1 de desembre.

L'entrada general té un cost de 9 euros; mentre que l'entrada per a grups de més de 10 persones val 8 euros. A més, també hi ha passades amb tarifes reduïdes (5 euros) per a diversos col·lectius com els majors de 65 anys o pensionistes, els integrants de família nombrosa, persones amb més de 33 % de diversitat funcional i també persones joves de 13 i 25 anys. Per la seua banda, els menors de fins a 12 anys tenen entrada gratuïta.

Destacats