Carolina Ferre: "Volem que Atrapa'm si pots forme part de la vida diària de tots els valencians i valencianes"

La presentadora alacantina fa un balanç dels tres mesos que porta al capdavant del concurs vespertí d'À Punt. A més, esta nit actuarà de copresentadora del programa Trau la llengua

Guardar

Carolina Ferre, presentadora d'Atrapa'm si pots
Carolina Ferre, presentadora d'Atrapa'm si pots

Carolina Ferre (Cocentaina, 1974) és una de les cares més conegudes d'À Punt. Des que va començar la seua carrera en Canal 9, ha presentat infinitat de programes que han comptat amb gran acollida en tota Espanya. Des de principis d'aquesta temporada, està al capdavant del concurs Atrapa'm si pots, el programa vespertí d'À Punt. En aquesta entrevista, Ferre valora els seus primers mesos com a presentadora del programa, presenta els nous especials de Nadal i ens parla dels seus desitjos per a l'any vinent.

Com explicaries a una persona que no ha vist mai el concurs que és Atrapa’m si pots?

L'Atrapa'm si pots és bàsicament un concurs, el que passa és que té altres elements que el fan atractiu. Sempre dic que és un 'talk show', on al llarg de la setmana anem coneixent un poc més íntimament els concursants. Xarrem, anem sabent més de la seua vida, més anècdotes. També ens agrada molt la música. Cada vegada que tornem d'una fase, anem a una fase, posem música, moltes vegades en valencià, i també tenim proves musicals.Bàsicament, és això, un programa d'entreteniment i cultura per a les vesprades d'À Punt.

Quins serien els valors principals que voleu transmetre des d'Atrapa'm si pots?

El que volem principalment és entretenir i fer companyia. Això és el que jo pretenc sempre que faig programes en televisió, fer companyia, entretenir. A més també es pot aprendre moltíssim, és un programa de cultura general, en el que aprens molt i també et diverteixes mol perquè sempre li donem un toc d'humor.

Quina seria la diferència principal entre Atrapa'm si pots i Atrapa'm si pots cap de setmana?

El concurs és el mateix, el que passa és que el cap de setmana tenim concursants que ja han passat pel programa de dilluns a divendres en algun moment d'aquests tres anys i mig, i repeteixen en cap de setmana. Per tant, ja hi ha certa confiança i es crea un molt bon clima. El premi és diferent, són 500 euros que guanyen, si no guanyen el pot. Però sobretot, destaca per una cosa que es va inventar Torito a Balears, perquè ell presentava el cap de setmana a IB3. Ell, com que està molt boig, es disfressava. Eugeni Alemany el va veure i també es va voler disfressar, sobretot també per distingir, ja que presentava de dilluns a diumenge. El programa es dedica a un tema en concret i tots hem de dur una disfressa adequada i pertinent.

Què destacaries d'Atrapa'm si pots cap de setmana?

El cap de setmana l'Atrapa'm si pots és més divertit si cap, ja que ens disfressem. No només jo, la presentadora, sinó també els concursants, que alguns inclús ho porten de casa. Això li dona un toc més divertit. Les preguntes van també més dirigides cap al tema.Ens queden d'ací a final d'any temàtiques nadalenques, com no podia ser d'altra manera. El cap de setmana després de Nadal farem el tema de menjars tradicionals nadalencs. Jo vaig disfressada d'una barreja de Mare Noel i donyet, ja ho veureu. En Cap d'Any vaig de directora d'orquestra, com no podia ser d’una altra manera.

Teniu algun especial de Nadal més que ens pugues adelantar?

Estem preparant diversos especials per al 'prime time'. El dia 28 de desembre s'emetrà un Especial Innocentades, encara que només hi haurà una innocentada molt grossa. Serà un programa dedicat als concursos de la televisió, i entre altres convidats tindrem a Ximo Rovira i a María Abradelo. Estem preparant també un programa especial per al 'prime time' de dimarts a la nit sobre música valenciana.  Passaran també pel plató d'Atrapa'm si pots Àrtur de La Fúmiga, Mireia Vives, Seguridad Social, Miquel Gil, entre d'altres. Ja per a gener, hem preparat un especial dedicat a Joan Monleón o a Concha Piquer. Tenim uns quants que seran molt divertits per al 'prime time' dels dimarts a la nit.

Quin balanç fas d'aquest primer trimestre que portes presentant el programa?

Només fa tres mesos estic al programa? Sembla que porte molt més, perquè les gravacions són molt intenses i la connexió amb l'equip ha sigut instantània. Eugeni sempre m'ho deia, l'equip és fonamental, i ells porten ja tres anys i mig i a mi m'han rebut com una més.

Personalment, què t'ha aportat Atrapa'm si pots?

Mai havia presentat un concurs tan important i tan assegut en la graella, no només del País Valencià, sinó de totes les autonòmiques. És un programa amb un llarg recorregut i molt consolidat. Els presentadors, en aquest cas jo, hem de donar frescor, dinamisme i naturalitat. Però vaja, m'ha aportat més el programa a mi per la seua mecànica i la seua estructura. Jo soc molt més lliure a l'hora de presentar, i clar, un concurs té sobretot mecànica i unes parts molt fixes. Això és el que més m'ha costat, adaptar-me jo al format. No obstant, li donem un poc més d'aire, i ens permet xarrar i riure, que és el que a mi més m'agrada.

Què vos agradaria aconseguir aquest pròxim any?

Consolidar encara més aquest programa a À Punt i que forme part de la vida diària de tots els valencians i valencianes, que quan encenguen la tele al migdia sempre estem allà. Això és el que desitgem per a l'any que ve, i per a l'altre, i per a l'altre.

Arxivat a:

Destacats