Campanades À Punt: una aposta transgressora pròxima i "de la terreta"

Guardar

_MG_9123
_MG_9123

À Punt es vesteix de Nadal, això si, per a un Nadal especial. I és que ni la pandèmia, ni l'estat d'alarma són excusa per aturar eixos moments especials en acomiadar aquest llarg i difícil any al qual li queden les hores comptades. D'aquesta manera, la televisió autonòmica valenciana aposta per la proximitat i l'humor en valencià per oferir-nos un tancament de l'any, a l'altura que ho mereix, i per això, À Punt confia, per tercer any consecutiu, la presentació de la retransmissió de les campanades de 2021 als presentadors Carolina Ferre i Eugeni Alemany, que baix el lema "A la merda 2020", gaudirem d'un espai d'humor ple de sorpreses.

Parlant amb els mateixos presentadors, les paraules "alegria", "estem contents" i "orgull" són les que més es repeteixen, i és que no és per a menys que per tercer any consecutiu, la parella mediàtica valenciana més còmica i professional en el panorama audiovisual valencià del moment ens contagiaran de rialles, alegria i bons moments per, com diu Carolina Ferre, "enviar a la merda el 2020".

"Ser la presentadora, amb el meu amic Eugeni Alemany, per tercer any consecutiu de l'especial Campanades d'À Punt és el millor que m'ha passat a la nostra televisió hui en dia", "vull creure que les campanades les fan les cares més representatives d'un canal, i així voldria que fora per molts anys", ens comenta Ferre, al que prossegueix que per a ella és "un orgull".

A diferència dels formats audiovisuals que realitzen la resta de cadenes nacionals, À Punt fa una aposta a través d'una història i un fil conductiu que acompanya tot aquest especial, i és que mentre la resta de televisions es redueixen a fer una connexió en directe quinze o deu minuts abans de les dotze campanades, l'aposta i l'oferta valenciana ens ofereix, res més i res menys, que una hora i quart d'humor, rialles, alegria i bons moments, és per això que el mateix Eugeni Alemanys ens assegura que aquest format "és el que em motiva".

Traslladats fins i tot a la capital turística valenciana per excel·lència, des de Benidorm coneixerem que s'amaga a les habitacions, a la cuina i al mateix despatx de direcció de l'hotel Benidorm Luxe, on la seua directora, Susi Granell, ens convida a totes i a tots a passar aquest Cap d'Any amb els personatges valencians més còmics i professionals d'aquesta casa.

Des de la productora, València Imagina TV, encarregada de dur a terme aquest especial de les Campanades 2021, ens confirmen que s'ha hagut de reconduir aquest format per les circumstàncies, ja que abans "aprofitàvem la congregació de gent i la festa a la plaça de l'Ajuntament de València amb reporters a peu de carrer i a les diferents localitats valencianes". No obstant això, la productora vol "mantenir la seua essència".

"Enviar a la merda aquest 2020 és el millor que he pogut dir aquest any", confirma Carolina Ferre. Ha sigut un any molt intens i ple d'incertesa, que la ràbia i la pena continguda per tants nervis i mals de cap van explotar un dia, en directe i, "mig en broma amb Nerea Sanfe", assegura Ferre, però va ser una expressió sincera i de confiança amb l'espectador que segur pensava i pensa el mateix d'aquest any tan fotut i estrany que ha portat a posar-li nom a aquest especial que encara no estava batejat.

Quant al missatge d'aquesta aposta valenciana, Carolina confessa que anirà en línia de "l'optimisme i bons sentiments","vull donar alegria i acompanyar la gent a les seues cases, volem fer riure i també estar al costat de qui ho passa malament i intentar treure'ls un somriure", ens confirma. Sens dubte gaudiren de Carolina Ferre en essència.

En canvi, Eugeni Alemany confessa que, quant al vestuari, enguany "anirem en sintonia als teleespectadors", per això, "ens volem acostar a cada llar". "És un any d'anar còmodes, aleshores, anirem amb poc de tacó", assegura Eugeni. Sense deixar anar massa el cap a altra galàxia lliure de coronavirus i d'aquesta pandèmia que ens està trastocant tant, l'aposta valenciana d'À Punt per a les Campanades 2021, recordara les mesures sanitàries, per preservar sempre el trellat que tant caracteritza als valencians i valencianes. Així, amb aquesta aposta de proximitat, d'humor, de rialles, d'alegria i de bons moments, l'equip d'aquest especial, amb alguns cameos al·lucinants, i amb una producció i gravació en temps rècord, ens aproximara aquest tradicional moment però en clau valenciana per enviar "A la merda el 2020".

Arxivat a:

Destacats