Berklee Valencia, entre les millors escoles de negoci de la música del món

La revista Billborad inclou en la seua llista de 2022 al campus Berklee València, i la reconeix com una de les millors escoles mundials del negoci de la música

Guardar

"Un lago de conciertos" de Berklee a la Ciutat de les Arts i de les Ciències
"Un lago de conciertos" de Berklee a la Ciutat de les Arts i de les Ciències

La revista estatunidenca Billboard, especialitzada en informació sobre la indústria musical, ha reconegut al campus internacional Berklee Valencia, situat a la Ciutat de les Arts i les Ciències, una de les millors escoles del negoci de la música, perquè ha inclòs a aquesta universitat en la seua llista oficial de 2022. En aquesta selecció d'escoles entren 35 centres i universitats ordenats alfabèticament, que es trien mitjançant la valoració de criteris com la recomanació d'experts en la indústria, la informació sol·licitada a cada escola i quasi una dècada d'estudis sobre cadascun dels seus programes.

Per segona vegada, Berklee Valencia té el seu lloc en un important llistat de grans centres i universitats de la indústria musical i se situa entre les cinc millors universitats fora d'Estats Units. A més, aquest gran reconeixement fa referència al seu programa estrela d'un any de duració: "Màster of Arts in Global Entertainment and Music Business", que aprofundeix en la multiculturalitat de la música amb un professorat procedent de diferents orígens i experiències en la indústria, i permet especialitzar-se en tres àrees: emprenedoria i nous negocis, gestió en la indústria discogràfica i organització d'esdeveniments, concerts i festivals. L'escola també presenta altres programes en Videojocs, Tecnologia i Innovació, Músiques Actuals, Composició per a Cinema i Producció Musical.

En aquest sentit, entre diversos dels projectes que organitza aquesta escola musical amb seu a València, ressalta el Berklee Global Career Summit, un esdeveniment de quatre dies per als seus estudiants que se celebrarà del 17 al 20 de gener de 2023, i està enfocat al desenvolupament professional dels assistents a través d'una sèrie de conferències i classes magistrals, panells, tallers i sessions individuals amb professionals de tots els camps de la indústria de la música.

#VirtualOpenWeek

Del 7 a l'11 de novembre de 2022, Berklee Valencia està organitzant una #VirtualOpenWeek, una oportunitat perfecta per a conéixer el campus i els programes d'una de les millors escoles de negoci de la música del món.

Per a aquells interessats a conéixer el calendari i més informació sobre totes les sessions virtuals que se celebren, han de confirmar la seua assistència en el següent enllaç: https://bit.ly/3mk7txx, que porta a la pàgina oficial de l'esdeveniment programat.

Arxivat a:

Destacats