'Atrapa'm si pots' entregarà aquest dilluns el premi econòmic més gran de la història d'À Punt

Guardar

atrapam si pots eugeni alemany
atrapam si pots eugeni alemany

El concurs 'Atrapa'm si pots' entregarà dilluns 5 d'abril un pot de 48.400 euros, el premi econòmic més gran de la història del concurs i d'À Punt Mèdia. Per a celebrar aquest moment "històric", el programa canviarà el seu horari habitual de migdia per a "vestir-se de festa" en prime time a partir de les 21.15 hores.

L'afortunat o afortunada que rebrà el gran pot del concurs "líder d'audiència" d'À Punt es decidirà entre Clara (Bolbaite), Lluís (El Campello), Conxín (Benicarló), Nando (Palma de Gandia), José (València) o Sergio (València), ha indicat la cadena en un comunicat.

Des que va començar en 2018, quan À Punt va iniciar les seues emissions, el concurs 'Atrapa'm si pots' ha entregat el pot en altres quatre ocasions, però mai ha arribat a la quantia actual de 48.400 euros.

De fet, amb eixos diners es podria fer la compra familiar durant 10 anys, regalar palmeres blanques d'Elx a tot el poble de Benaguasil o convidar a paella a tots els habitants d'Almenara, entre altres idees, recalca À Punt.

El programa 'Atrapa'm si pots', produït per València Imagina Televisió (vitv - The Mediapro Studio), complirà en aquest mes d'abril 500 emissions, un fet per al qual el presentador Eugeni Alemany i la resta de l'equip preparen un dia "molt especial" per a celebrar aquest aniversari amb els espectadors que "demostren la seua fidelitat diària de dilluns a diumenge".

Arxivat a:

Destacats