Les Arts clausura la seua temporada simfònica amb la 'Novena' de Beethoven dirigida per James Gaffigan

Guardar

James Gaffigan en Les Arts (Mikel Ponce)
James Gaffigan en Les Arts (Mikel Ponce)

El Palau de les Arts Reina Sofia clausura la seua temporada simfònica amb una de les obres més transcendentals i benvolgudes del repertori, la 'Novena' de Beethoven, amb direcció musical de James Gaffigan.

El Cor de la Generalitat i l'Orquestra de la Comunitat Valenciana se sumen així a les celebracions el bicentenari de la monumental obra del compositor alemany amb un doble concert el 13 de juny en Les Arts i el dia 15 en l'Auditori de Castelló.

Vasily Petrenko, que tenia previst tornar als Arts amb este concert després del seu aclamat debut en 2022 amb un exigent monogràfic dedicat al repertori rus, ha cancel·lat la seua presència per motius familiars.

James Gaffigan, que actualment dirigix amb gran èxit a la Sala Principal 'Die Zauberflöte', compaginarà les celebrades representacions del 'Singspiel' mozartià amb una de les cites més esperades de la programació simfònica, que té per al seu concert a València les localitats esgotades des de fa setmanes.

La 'Novena' de Beethoven, que comptarà amb les veus solistes de Johanni van Oostrum, Carmen Artaza, Maximilian Schmitt i José Antonio López, serà el colofó a una aplaudida temporada dedicada a les obres crepusculars dels més grans compositors.

Destacats