Arranca el primer Festival Internacional del Circ a València

Guardar

contorsions
contorsions

València acull, des de hui i fins al 8 d'abril, el primer Festival Internacional del Circ. Contorsions se celebra en 5 espais urbans: La plaça de l'Ajuntament, la plaça del Rosari, el Teatre El Musical, la sala la Mutant i Vivers, que es transformen en escenari per a oferir al públic una nova forma d'entendre i viure el circ.

La regidora d'Acció Cultural, María Oliver, assistirà aquesta vesprada, a les 19 hores en el teatre El Musical, a la inauguració d'aquest festival que, amb artistes com Leo Bassi o Claudio Stellato, situen Contorsions en l'epicentre internacional del circ. Si bé, tal com ha destacat la regidora, "en aquesta trobada també estaran representades les millors companyies de la Comunitat que posen el segell valencià a la primera edició d'aquest festival, que, a més de piruetes, trapezi, corda fluixa i malabars, ofereix dansa, teatre, escenografia i dramatúrgia".

María Oliver ha recordat que durant quatre dies la ciutadania podrà gaudir de tots els espectacles gratuïts celebrats a la plaça de l'Ajuntament i, així mateix, ja pot adquirir les entrades de les obres representades en el Teatre El Musical, la sala La Mutant i Vivers, a la web i en taquilla.

"Hi haurà espectacles per a tots els públics, ja que es tracta -tal com ha informat l'edil d'Acció Cultural- d'una exhibició multidisciplinària de la metamorfosi que l'art del circ està vivint. Però sobretot diversió i emoció, això és el que promet Contorsions".

El programa complet i tota la informació sobre el festival es troba a la pàgina web www.festivalcontorsions.com.

Arxivat a:

Destacats