Antonio Orozco oferirà un concert en benefici de les associacions de pacients amb malalties respiratòries

En un concert benèfic de la Societat Valenciana de Pneumologia en col·laboració amb la Direcció General de Cultura i Patrimoni

Guardar

Cartell del concert d'Antonio Orozco
Cartell del concert d'Antonio Orozco

El cantant Antonio Orozco actuarà el pròxim 7 de maig al monestir de Sant Miquel dels Reis de València per a oferir un concert molt especial en benefici de les associacions de pacients amb malalties respiratòries. L’activitat està organitzada per la Societat Valenciana de Pneumologia en col·laboració amb la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. 

El carismàtic cantant i compositor està molt sensibilitzat amb la prevenció de les malalties pulmonars des que, fa uns anys, patira una infecció respiratòria que el va apartar dels escenaris, i ha participat en campanyes que han ajudat a visibilitzar un problema sanitari que al nostre país constitueix la tercera causa de mort per malaltia. 

En aquest sentit, el concert de València se suma a les diverses iniciatives que s’estan duent a terme per a sensibilitzar la ciutadania d’un assumpte que mereix més atenció i l’aplicació de mesures preventives.

La directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, ha indicat que “la cultura no funciona en compartiments estancs. La cultura ho engloba tot i repercuteix en la nostra salut física i emocional”. Per aquest motiu, “la Direcció General no ha dubtat a col·laborar amb la Societat Valenciana de Pneumologia perquè aquest concert benèfic es puga dur a terme al monestir de Sant Miquel dels Reis, assumint totes les despeses necessàries”, ha assegurat.

Així mateix, ha agraït la generositat d’Antonio Orozco i del seu equip i ha convidat la ciutadania, “tant a vindre el dia 7 com a donar suport a la iniciativa a través de la Fila 0 que s’ha habilitat”.

La venda d’entrades s’activarà el dimecres 6 d’abril a les 12 hores pm en el portal <notikumi.com>. S’habilitarà també en aquest portal la Fila 0, amb què es podrà col·laborar amb una donació, encara que no s’assistisca al concert, per a les associacions de pacients de malalties respiratòries amb les quals es col·labora en aquest concert. 

Antonio Orozco presentarà un format especial per a aquesta gala, amb piano, guitarra i veu, amb un repertori amb totes les seues grans cançons. Amb més d’1.500.000 discos venuts, 1 disc de diamant, 10 discos de platí i nombrosos d’or, Antonio Orozco és un dels artistes més llorejats i volguts de la nostra música. 

Des dels seus inicis, els èxits i els reconeixements han marcat una carrera imparable amb més de 2.500 concerts a Espanya, Europa i Llatinoamèrica. La trajectòria musical d’Antonio Orozco està avalada per deu àlbums. Amb ‘Aviónica’, el seu desé disc, ha sigut dues vegades número u a Espanya i va camí del seu doble disc de platí. Aviónica Tour va culminar l’estiu passat amb 53 concerts, 50 dels quals ‘sold out’, i més de 80.000 espectadors.

Arxivat a:

Destacats