Ambient de luxe en la Mostra Agroalimentària i Comercial d'Alcàsser

Fins al diumenge, Alcàsser gaudeix de la Mostra Agroalimentària i el Mercat Medieval

Guardar

alcasser1
alcasser1

Alcàsser s'ha proposat fomentar el comerç local i els productes de proximitat. Per això, un any més, els veïns i veïnes de la localitat tornen a gaudir de la Mostra Agroalimentària i Comercial, en la qual trobaran tant productes de qualitat i artesanals, com a gastronomia tradicional d'Alcàsser. Però això no és tot. I és que, durant aquest cap de setmana, aquest municipi comptarà també amb el Mercat Medieval, que no solament omplirà els carrers d'oficis, música i teatre, sinó que et traslladarà a l'edat mitjana, gràcies a una ambientació de luxe.

Des del Consistori han volgut posar l'accent que l'objectiu d'aquesta iniciativa és conscienciar de la importància d'impulsar el consum en els xicotets comerços, en ser el motor de l'economia local, però també que veïns i visitants gaudisquen d'uns dies de festa i bon ambient.

Però a més, aquest diumenge, els amants de la cuina podran formar part del III concurs gastronòmic que, enguany, sota el lema 'Sabors del Món', pretén donar a conéixer els plats típics de totes les cultures que conviuen a Alcàsser. Si encara no tens pla, visita la Mostra Agroalimentària i Comercial i el Mercat Medieval en la Plaça del Mercat i la Plaça el Castell. Molt atents perquè demà estrenarem la segona part del vídeo de la Mostra Agroalimentària i Comercial amb molts més protagonistes.

alcasser9alcasser8alcasser7alcasser6alcasser5alcasser4alcasser3alcasser2alcasser1

Arxivat a:

Destacats