Ainhoa Arteta encapçala el cartell del festival d'òpera i sarsuela a l'aire lliure de Cullera

"Òpera Open-Air CullerArts" se celebrarà als Jardins del Mercat els dies 5, 7 i 9 d'agost

Guardar

Jardins del Mercat de Cullera
Jardins del Mercat de Cullera

Cullera acollirà aquest estiu la primera edició del festival de música "Òpera Open-Air CullerArts". Un esdeveniment que se celebrarà els dies 5, 7 i 9 d'agost a l'aire lliure, en un escenari únic com són els Jardins del Mercat de la ciutat.

La soprano Ainhoa Arteta i el tenor Ramón Vargas encapçalen l'elenc d'artistes lírics que participen en l'"Òpera Open-Air CullerArts", al costat de la mezzosoprano Lorena Valero i el baríton Sebastià Peris, sota la direcció de Cristóbal Soler, director artístic i musical de CullerArts.

Aquest festival líric, dedicat a l'òpera i a la sarsuela, està vertebrat per dos dels títols més famosos d'aquests dos gèneres, l'òpera "Carmen" i la sarsuela "Luisa Fernanda", totes dues en versió de concert, i una gala lírica amb cèlebres pàgines d'òpera, sarsuela i opereta.

Tres actuacions de nivell

El festival comença el 5 d'agost amb l'òpera "Carmen" de George Bizet, en versió concerte, que serà interpretada pels cantants lírics Lorena Valero, Ramón Vargas, Sebastià Peris i Laura Cruz.

La gala lírica tindrà lloc la nit del 7 d'agost, un espectacle que comptarà amb l'actuació de tots els artistes convidats al llarg dels tres dies.

L'última nit serà la del 9 d'agost, on Ainhoa Arteta protagonitzarà la Zarzuela "Luisa Fernanda" de Federico Moreno Torroba.

Totes les actuacions aniran acompanyades per l'Orquestra Simfònica i el Cor CullerArts sota la direcció artística i musical de Cristóbal Soler.

Les entrades, ja a la venda

Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a través de www.agendacullera.com o a la Casa de la Cultura. A més de les entrades per a cadascun dels concerts, l'Ajuntament ha tret a la venda un abonament per a tot el festival.

L'espai per al públic s'ha dividit en dues àrees de manera que el preu de les entrades varia segons la zona triada. En aquest sentit, l'entrada per a un concert en la zona A és de 25 euros mentre que l'abonament per a tot el festival en aqueixa zona és de 60 euros. D'altra banda, l'entrada per a un concert en la zona B és de 20 euros mentre que l'abonament per a tot el festival en aquesta zona és de 45 euros.

Arxivat a:

Destacats