À Punt oferirà aquest dimarts la recepció dels Reis d'Orient amb més de quatre hores de programació especial

Guardar

à punt la colla
à punt la colla

À Punt ha preparat per a la vesprada d'aquest dimarts, 5 de gener, una programació especial "pensada per als xicotets de la casa" mentre les seues Majestats els Reis d'Orient arriben a la Comunitat Valenciana. Així, la televisió pública oferirà una programació especial de més de quatre hores de duració que inclourà cinema, festivals infantils o espectacles de màgia, entre altres continguts.

A partir de les 16.00 hores s'estrenarà la pel·lícula 'Belle i Sebastian'. A continuació, a les 17.30 hores, els Reis d'Orient arribaran a À Punt i amb ells la cadena presentarà les novetats de 'La Colla' per al 2021 en una recepció "molt especial". Seguidament, començarà el festival 'Feretes i cançonetes 2021' dins del cicle 'Menut Palau' del Palau de la Música de València, ha informat la cadena en un comunicat.

A partir de les 19.00 hores, À Punt oferirà la recepció en directe de les seues Majestats els Reis d'Orient, que arribaran acompanyats del patge Miquel, la missatgera Caterina, Dolça i de la resta del seu seguici, "carregats de regals i d'il·lusió per a convertir la vesprada en màgica". Així, en la televisió autonòmica els xiquets i xiquetes podran gaudir amb Melcior, Gaspar i Baltasar d'una vespra de Reis "diferent però amb les mateixes emocions de sempre".

D'altra banda, la cadena també oferirà un lliurament especial del programa 'Magnífics', amb els il·lusionistes Nacho Diago i Rubén Aparisi, els qui deixaran "bocabadats" als més xicotets a través d'una ruta de màgia que recorrerà les localitats de Vila-real, Alcoi i Benidorm.

A més, À Punt ha programat la gran final del concurs 'Rosquilletres' en el 'prime time' del dia de Reis. A partir de les 22.00 hores, els 18 membres dels sis equips classificats al llarg de la temporada competiran individualment per a convertir-se el millor lletrejador o la millor lletrejadora de la Comunitat Valenciana.

En el programa participarà l'IES Serra d'Espadà, d'Onda; el Col·legi Carmelites, de Gandia; l'IES Mare Nostrum, d'Alacant; l'IES Josep Segrelles, d'Albaida; l'IES l'Alcalatén, de l'Alcora; i el Col·legi Hernández, de Castelló (Ribera Alta).

Arxivat a:

Destacats