À Punt estrena per a les nits del diumenge 'Nit i Dia', un thriller produït per TV3

A partir de les 21:45 hores comença la intriga amb els dos primers capítols de la sèrie produïda per TV3

Guardar

apunt-nitidia
apunt-nitidia

À Punt estrena una nova sèrie per a les nits del diumenge. Nit i dia és un thriller que acompanyarà els espectadors a partir de les 21:45 hores, després del programa Famílies, durant les pròximes setmanes. La televisió pública valenciana ha adquirit les dues temporades d’aquesta sèrie de TV3 que, entre altres premis, va aconseguir un Ondas Nacional de Televisió al millor intèrpret per a l’actor Josep Maria Pou.

À Punt oferirà les dues temporades consecutives, de 13 capítols de 50 minuts aproximadament, i emetrà dos capítols cada diumenge.

"Aquesta és la tercera sèrie que comprem després de Merlí i Les de l’Hoquei, de les produïdes per TV3 – explica César Martí, director de Continguts i Programació d’À Punt Mèdia - Nit i dia és molt diferent de les sèries anteriors, es tracta d’un thriller que ha funcionat molt bé. Entra dins del nostre pla d’adquirir continguts d’èxit de cadenes autonòmiques, i en aquest cas la llengua coincideix i podem emetre-la sense doblatge. A més, forma part de la dinàmica de tindre cares conegudes seues ací i els nostres actors i actrius allí com va succeir amb la nostra sèrie La Forastera. Emetrem les dues temporades seguides i confiem que aquesta sèrie d’intriga tinga la mateixa bona acollida dels espectadors d’À Punt".

Diumenge passat, À Punt va emetre la minisèrie de quatre capítols de la TVG, Dalia, la modista que va aconseguir un 5% d’audiència de fidelitat durant l’emissió.

Nit i dia narra la vida quotidiana d'una jove metgessa forense i el conflicte entre la seua voluntat de fer una vida normal i el contacte diari amb la realitat més crua. La sèrie arranca el dia que la forense Sara Grau (l’actriu Clara Segura), casada amb Lluís Forés (l’actor Pablo Derqui), un alt executiu d'una multinacional, inicia un tractament de fecundació assistida. El mateix dia que, en una autòpsia, Sara creu reconéixer el cadàver sense identificar d'un desconegut amb qui va tenir una breu relació extramatrimonial. I també el dia que apareix el cadàver d'una anciana assassinada; una nova víctima del que sembla un assassí en sèrie. D’ací en avant es desencadenen una sèrie de fets que capgiren la vida de la protagonista i de tots els personatges que l'envolten.

A banda de la importància de les trames, però, com en qualsevol sèrie de gènere, Nit i dia és, sobretot, una història de personatges que viuen a cavall entre el costat més fosc de la vida i el desig de fer una existència normal: un jutge atrapat entre dues dones, un psiquiatre traumatitzat pel seu passat, executius amb dues cares o delinqüents que no poden deixar de ser-ho.

Arxivat a:

Destacats