À Punt estrena aquest diumenge 'La finestra esportiva'

Guardar

FOTO CAU
FOTO CAU

À Punt estrena aquest diumenge, a les 12 hores, 'La finestra esportiva' amb el duel del Grup B de la Divisió d'Honor B de Rugbi, entre dos equips històrics de la Comunitat Valenciana, el CR la Vila i el CAU Rugbi València.

El partit es disputarà finalment en el camp de rugbi del vell llit del Túria de València davant la impossibilitat de jugar en el seu camp per les restriccions de la Covid-19 imposades a la Vila Joiosa.

Per això, els clubs s'han posat d'acord amb la intenció que aquest atractiu duel es puga celebrar amb les càmeres d'À Punt com a testimonis.

'La finestra esportiva' començarà a les 12 hores i ho podran seguir en directe en la televisió d'À Punt Mèdia, amb la narració del periodista Gustavo Clemente i els comentaris de José Hurtado, director tècnic de la Federació Valenciana de rugbi i de l'exjugador i exentrenador Ramón Pascual Devesa, del CR la Vila.

El partit enfrontarà els dos primers classificats, dos conjunts que compten els seus partits com a victòries. Encapçala la classificació el CR la Vila amb 33 punts i set partits disputats, mentre el CAU, és segon amb un partit menys i amb 30 punts.

D'altra banda, el dissabte 16 de gener, a les 13 hores, torna a la graella de la televisió d'À Punt el programa 'A Córrer', dirigit per Xavi Blasco sobre les carreres populars i l'actualitat del món del running.

Xavi Blasco eixirà a córrer amb l'actriu de l'Alqueria Blanca i presentadora del programa 'Cantant al cotxe', Carme Juan.

A més, es donarà a conéixer la història d'Amador. Pateix esclerosi múltiple des de fa 25 anys, fa tres va començar a córrer i li ha vingut tan bé que ara vol pujar a l'Himàlaia.

Es comptarà amb la inventora de la Coca-Cola valenciana, la Malferida. Es diu Lucia Mompó i també és corredora. I amb un mestre d'educació física de Picanya que ha inventat una aplicació per a combatre el sedentarisme i que està arrasant a Picanya.

A la vesprada, des de les 18 hores, arriba una nova edició del programa 'Va de bo' amb la retransmissió en directe de la partida que acollirà el trinquet de Pelayo de la XXX Lliga Bankia d'Escala i Corda entre els equips d'Almussafes i Vila-real.

Arxivat a:

Destacats