À Punt comptarà amb el defensor de l'espectador

Ja s’ha convocat la borsa per a formar part del Consell de la Ciutadania

Guardar

RTVVexecutada
RTVVexecutada

Ja fa un poc més d'un mes des que es van iniciar les emissions en l'esperada ràdio de À Punt. No obstant això, la televisió pública valenciana no està corrent la mateixa sort. I és que a pesar que ja es van convocar les borses d'ocupació, encara no s'ha incorporat cap treballador. Així i tot, ja s'estan ultimant els detalls perquè estiga tot a punt quan es done el tret d'eixida.

En aquest sentit, el Consell de la Ciutadania, que serà l'òrgan que vetlarà pels interessos de l'audiència, està agafant forma. Així, ja s'han convocat les places de selecció per a nodrir aquest òrgan de professionals que actuaran com el defensor de l'espectador. Per això, el Consell de la Ciutadania no solament estarà al corrent de les polítiques de programació, sinó que també informarà de la diversitat de la societat valenciana.

Per a entrar en la convocatòria, les persones interessades hauran de presentar, en el termini de 10 dies hàbils, un currículum amb la seua trajectòria personal i professional, així com la seua experiència en treball col·laboratiu en el sector social. A continuació, la comissió responsable realitzarà una entrevista a les persones que més s'ajusten al perfil demandat per a avaluar els seus coneixements sobre la matèria. Finalment, serà el Consell Rector qui decidirà qui conformen el defensor de l'espectador.

El Consell de la Ciutadania estarà integrat per un total de 13 membres, que seran triats seguint un sistema mixt i de paritat. Nou dels seus components seran escollits entre les persones proposades per diferents entitats i associacions de la Comunitat Valenciana. Els restants seran triats pel Consell Rector de Mitjans de Comunicació, a través del procés de la convocatòria pública detallada anteriorment.

Arxivat a:

Destacats