À Punt comença a emetre per Movistar + en HD

Guardar

a punt
a punt

El senyal d'À Punt ha començat aquest dijous a emetre en HD a través de Movistar +, de manera que els clients de la plataforma a la Comunitat Valenciana que disposen de fibra òptica veuran la programació de la televisió pública autonòmica valenciana en alta definició a partir d'ara.

Segons ha informat la cadena, À Punt ja es veu a High Definition en totes les plataformes de televisió de pagament i, des dels seus començaments, en TDT. El pas de la imatge a HD es realitzarà de manera automàtica sense que els usuaris hagen de reconfigurar els seus descodificadors.

Aquesta emissió permetrà gaudir, entre altres beneficis, d'una major qualitat d'imatge, dels enregistraments personals per veure qualsevol contingut en el moment desitjat; de control del directe, que permet aturar el directe i retrocedir qualsevol emissió en lineal fins a l'inici del programa o del servei U7D, amb el qual visualitzar els continguts dels canals de Movistar + emesos durant els últims set dies.

Així, els espectadors podran veure qualsevol programa d'À Punt tant en lineal quan s'emet, com a posteriori sota demanda a través d'aquest servei.

El consum d'À Punt a través de Movistar +, que continuarà emetent al dial 9 de la plataforma, ha registrat el 2020 les seues millors dades respecte a anys anteriors, amb març com el mes en què més espectadors ha acumulat.

La franja horària de major audiència és la de sobretaula, entre les 14.00 i les 17.00 hores, i en els dies laborals el consum és superior als caps de setmana. Els continguts d'À Punt que generen més interès entre els usuaris de Movistar + són Entreteniment, Cinema, Informació i Sèries, i els tres programes més vistos han estat À Punt NTC Nit, Atrapa'm si pots i NTC Comarques.

Arxivat a:

Destacats