Vinaròs acull l'exposició de fotografies '#NodónaIgual' de l'IVAJ

Guardar

Vinaros_acoge_la_exposicion
Vinaros_acoge_la_exposicion

L'exposició amb les fotografies guanyadores i seleccionades deI IV concurs de fotografia '#NoDónaIgual' es mostra fins al 26 de juny en l'Auditori Municipal de Vinaròs.

Entre les premiades en la categoria grupal es troba la fotografia realitzada per estudiants del Centre d'Acollida de Menors Sant Sebastià de Vinaròs, titulada 'Abre los Ojos'.

En l'Auditori es podran veure també altres obres premiades com '¿Amor o Temor?' presentada pel grup Parque Colegio Santa Ana de València; 'La órbita y el planeta' de Raquel López Nortes i 'Maltratada, la herida es de todos' d'Alexandra Socol, junt amb altres imatges seleccionades.

El concurs '#NoDónaIgual', convocat amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) en col·laboració amb la Conselleria d'Igualtat i el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana, premia i reconeix anualment les fotografies realitzades per jóvens de 14 a 30 anys de la Comunitat Valenciana.

A través de les imatges, es denuncia la violència contra les dones però, sobretot, busca acostar a través de l'exposició a la societat en el seu conjunt aquest problema. També és una ocasió per a promoure la participació i la difusió i generar activitats socioculturals enfront de la discriminació.

Destacats