València Turisme planteja noves línies d'actuació per a 2017

El turisme d’interior, la gastronomia o la cultura seran els protagonistes per a promocionar la nostra Comunitat

Guardar

València Turisme
València Turisme

L'Hotel Astoria de València ha sigut el lloc escollit per a presentar les noves línies d'actuació que se seguiran per a promocionar el turisme en tota la Comunitat Valenciana, però també el nou enfocament que adoptarà 'València Turisme' en 2017.

D'aquesta manera, la diputada de turisme, Pilar Moncho, ha començat explicant la problemàtica que existia amb el turisme que arribava a la ciutat. En aquest sentit, ha afirmat que els turistes no sabien què veure, més enllà de València capital. Desconeixien la resta de llocs que també valien la pena visitar. Per açò, 'ens reunim amb turistes nacionals i internacionals per a descobrir què cercaven quan visitaven la nostra Comunitat. El resultat ha sigut un catàleg de productes turístics amb el qual volem atraure a la gent. La capital, València, és l'imant més fort, però pretenem que també visiten les nostres comarques'.

En definitiva, el Patronat de Turisme, juntament amb l'Agència Valenciana de Turisme i els Ajuntaments de les diferents comarques de la nostra Comunitat, han creat una sinergia entre la costa i l'interior i entre la ciutat i les comarques perquè tots siguen els beneficiaris de tots els avantatges que proporciona el turisme. I és que segons Pilar Moncho, 'Hem d'anar tots agafats de la mà. El sector turístic és molt important. És un motor que si ho fem funcionar i ho promocionem mourà l'economia de la Comunitat Valenciana'.

Per aquest motiu, per al pròxim any, i tenint en compte que 2017 serà l'Any Mundial del Turisme Sostenible i València, la Capital Mundial de l'Alimentació, 'València Turisme' ha plantejat tres línies estratègiques amb les quals es presentaran en FITUR: La cultura, la gastronomia i el turisme actiu.

Però a més, 'València Turisme' no solament se centrarà en la promoció i creació de productes turístics, sinó que també continuarà impulsant el que criden 'intel·ligència turística', és a dir, 'formarem, igual que hem estat fent durant enguany, als tècnics turístics, a les agències de turisme i als ajuntaments en xarxes socials, en igualtat i en accessibilitat per a crear un turisme per a tots els ciutadans'.

Per a finalitzar, la diputada de turisme ha volgut afegir que han creat un observatori per a potenciar la transparència, i que qualsevol ciutadà puga conéixer on s'ha invertit els diners públics. I ha volgut fer una aposta pel turisme d'interior: 'El turisme d'interior és una joia. Queda molt per treballar quant a la falta d'hotels o cases rurals. Encara se segueix veient com a llocs per a fer excursions, però aconseguirem que aquesta visió canvie'.

Arxivat a:

Destacats