València Turisme consolidarà la seua gestió pel "turisme professional i sostenible" en 2017

Pilar Moncho, diputada de Turisme, fa balanç del primer any de gestió en el territori amb “una nova marca i manera d’actuar en el sector”

Guardar

desdejuni-5-ok
desdejuni-5-ok

València Turisme, marca oficial del Patronat de Turisme de València, consolidarà la seua gestió per un "turisme professional i sostenible" en el territori valencià durant el pròxim any, segons ha avançat hui la diputada i vicepresidenta de l'organisme de la Diputació, Pilar Moncho.

"El nou Patronat treballa per als ciutadans i les ciutadanes, i per a optimitzar els recursos públics i incrementar la competitivitat col·labora amb la resta d'administracions públiques a tots els nivells, però també amb les iniciatives privades que incideixen en la projecció i promoció del nostre territori", ha insistit.

Moncho ha definit el turisme valencià com "un sector de present i futur, que necessita la suma d'esforços i una major professionalització", raó per la qual l'organisme "intensificarà la cooperació amb tots els agents en 2017, per a fer projectes no efímers, sinó que deixen petjada".

València Turisme continuarà apostant, així, durant el pròxim exercici per la professionalització del patronat provincial i per la creació de productes turístics amb els quals "suavitzar l'estacionalidad del turisme en les comarques a partir dels excel·lents recursos que tenen tots els municipis valencians".

"Ja és una marca assentada a dia de hui, que transmet una nova manera de veure i treballar el turisme cercant la renovació de l'oferta i la dinamització del territori com a destinació, sota els paràmetres de qualitat, proximitat i sostenibilitat", ha afegit.

La responsable provincial també ha apuntat com altres claus "inspiradores" de l'acció del seu departament a partir del pròxim 1 de gener, la celebració de l'Any Mundial del Turisme Sostenible i la designació de València com a Capital Mundial de l'Alimentació.

 

Un any de la nova marca

La diputada ha realitzat un balanç de la gestió realitzada en 2016 amb "una nova marca ja plenament assentada i una nova manera d'actuar en el sector, oberta i transparent", la qual cosa ha qualificat de "positiu i renovador" en la relació amb ajuntaments, mancomunitats, entitats i administracions, "en benefici de la projecció del sector i l'economia valenciana".

Així, ha citat la col·laboració activa del Patronat de Turisme amb la Fundació Turisme València per a connectar capital i comarques en l'oferta de la destinació "València" mitjançant accions com València Cuina Oberta Comarques, accions de promoció conjuntes com els Day Tours o la recentment presentada Film Office.

També ha recordat la cooperació amb l'Agència Valenciana del Turisme (AVT) en els convenis locals del Pla d'Infraestructures Turístiques 2016 i els plans de Competitivitat Turística, en coordinació amb les mancomunitats.

Moncho, a més, ha apuntat l'aposta "ferma" pel contacte directe també amb ajuntaments, associacions empresarials i la universitat en diverses accions "per a conèixer el pols del sector de primera mà i incrementar la formació.

Arxivat a:

Destacats