València Turisme acudeix a París i a Moscou per a promocionar nous productes turístics autòctons

El Patronat de Turisme de València acudeix al Saló Mundial de Turisme de París “Porte Versalles” i a la MITT de Moscou amb un ampliat catàleg de productes editat en francès i en rus

Guardar

MAP PARÍS
MAP PARÍS
El Patronat de Turisme de València participa amb la seua marca “València Turisme” en la MITT de Moscou i en el Saló Mundial de Turisme de París “Porte Versalles” per a promocionar nous productes turístics autòctons especialitzats en gastronomia, cultura i medi ambient. En l'espai expositiu de València Turisme habilitat en la MITT de Moscou, amb la col·laboració de l'Agència Valenciana de Turisme i sota el paraigua de Turespaña, té presència activa Gandia i també una delegació d'empreses turístiques de les comarques valencianes especialitzades en el mercat rus.

Nou catàleg de productes en rus

València Turisme s'acosta al mercat rus, per quart any consecutiu, amb un renovat catàleg de productes turístics valencians editat en rus. La MITT és una oportunitat excel·lent per a atraure a professionals i viatgers de Rússia i també dels països de la Comunitat d'Estats Independents, així com de la resta d'Europa oriental.

Living valencià en el saló parisenc

Des d'avui i fins al diumenge, València Turisme està també present en el Saló Mundial de Turisme de París “Porte Versalles”, una fira centrada en el turisme responsable i accessible, les noves tendències i la innovació turística. Igual que en la resta de cites internacionals, el Patronat de Turisme de València acudeix com co-expositor de la Comunitat Valenciana, de la mà de l'Agència Valenciana del Turisme i sota la marca global Turespaña. El mercat francés és el segon més important per al territori valencià, per darrere de Regne Unit i seguit d'Alemanya. Per açò, el Patronat ha editat un catàleg de productes turístics en francès i també hi haurà material divulgatiu específic de les localitats de Xàtiva, Manises, Sagunt, Gandia i Cullera, així com de la Ruta del Vi.

Arxivat a:

Destacats