Un streamer castellonenc trenca un rècord mundial de YouTube

El streamer Daaviis ostenta actualment el rècord del stream de Fortnite més llarg de YouTube

Guardar

streamer fortnite
streamer fortnite

El cap de setmana passat va tenir lloc un fet de gran importància dins del món dels videojocs: el streamer David Girol, l'àlies del qual en YouTube és Daaviis, va batre el rècord mundial del stream més llarg de Fortnite. Daaviis va realitzar un stream de res menys que de 50 hores seguides. Armat amb una PlayStation 4, un comandament i una televisió gegant, el jove youtuber es va proposar un gran desafiament dins de la seua recent carrera en el streaming, batre l'actual rècord de streaming, la marca del qual era de 49 hores seguides de retransmissió.

El lloc escollit per a la proesa va ser el Game Experience d'Onda, una Lan Party de 5 dies programada i organitzada per la Universitat Jaume I, en col·laboració amb l'Ajuntament de la localitat castellonenca d'Onda, en la qual una gran quantitat d'aficionats als videojocs es van reunir per a competir en els diversos tornejos que es van organitzar durant l'esdeveniment i per a compartir la seua devoció pel vuité art. Al llarg de la retransmissió, diversos participants de la Lan Party es van acostar al lloc de Daaviis per a mostrar-li el seu suport, animar-ho i veure com estava.

"A Espanya ens agrada el competitiu, ens agraden els videojocs. Als Estats Units es porta molt més que ací, i m'agradaria poder promoure'ls amb un esdeveniment així" confessava Daaviis.

Segons assegura Daaviis, la retransmissió va ser molt dura, ja que "al segon dia, al migdia, vaig pensar que ja no ho aconseguia. Vaig mirar el mòbil pensant que eren dos quarts de sis de la vesprada, i no, era encara la una. El meu cos pensava que ja era més tard, i em vaig dir "no sé si aguantaré", però tothom venia a donar-me ànims, i em vaig veure en l'obligació de correspondre'ls". Un dels majors problemes als quals es va enfrontar, segons confessa, va ser la falta de somni. Durant la primera nit, admet que va començar a tenir fallades de reacció i de raonament, "em deien que anara a una part del mapa, i sense adonar-me, anava contra direcció, i a voltes parlava coses sense sentit pel micròfon, semblava que estava adormit però despert".

El format de la retransmissió va ser continu, en la qual el streamer va jugar partides de diverses classes: a la manera competitiva del joc, en la manera casual o en la manera "Pati de jocs", en el qual s'elimina l'element de competició "battle royale" i els jugadors se centren a construir. A més, Daaviis va compartir l'experiència del directe jugant amb els seus subscriptors i amb alguns dels participants de la Game Experience. A més, segons comenta, al llarg del directe, va realitzar alguns descansos entre partides per a menjar, beure, anar al bany i per higiene personal, ja que, tal com comenta, "era una cosa necessària per respecte a les altres persones que estaven en l'esdeveniment".

Açò no acaba ací

Segons informava Daaviis, la seua meta no acaba amb batre el rècord de YouTube, sinó que apunta molt més alt. El streamer posseeix un canal bastant jove, creat fa alguns anys, però en el qual va començar a afegir contingut fa amb prou faenes un mes, no obstant això, gràcies a l'esdeveniment i al calibre del seu desafiament, ha aconseguit que es desenvolupe molt, ja que ha superat els 5.000 minuts de visualització durant l'esdeveniment.

A més, com assenyala Daaviis, el pròxim pas que vol donar és en la màxima categoria: superar el Rècord Guinness de manera oficial, és a dir, amb un previ acord entre l'organització i amb la presència d'un jutge que valide el seu resultat. "M'agradaria fer com va fer Arkano per a superar el rècord de 24 hores en directe rapeant en el centre de Madrid, en el qual li van fer una plataforma en la qual el públic podia acostar-se i participar". Segons ha informat el streamer, "no tinc clara una data concreta, però m'agradaria que anara, a poder ser, abans que acabe l'any. I si no hi ha cap esdeveniment en el qual es puga fer, organitzarem algun esdeveniment".

Destacats