'Tots a una veu' és el nou 'claim' amb el qual la Generalitat pretén donar visibilitat a la Comunitat

Guardar

'Tots a una veu'
'Tots a una veu'

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha presentat la imatge de la campanya amb la qual, amb motiu del 9 d'octubre, la Generalitat pretén donar visibilitat a la Comunitat Valenciana i traslladar a Madrid "el problema valencià" relacionat amb el finançament autonòmic.

Amb el lema 'Tots a una veu', el projecte se centra a ressaltar "la força de la unitat dels valencians", tal com ha explicat el President, qui ha destacat que eixa unió entre els valencians i valencianes és, ara, "més important que mai".

"'Tots a una veu' és una forma de transmetre un missatge emocional, amb l'objectiu de comunicar allò que volem fer, que és este procés de reparació, reconstrucció i renaixement de la Comunitat Valenciana", ha declarat.

Així mateix, ha recordat la necessitat d'alçar la "hipoteca reputacional" i recuperar l'orgull de pertinença a la Comunitat Valenciana. El cap del Consell també ha aclarit que este projecte es troba al marge de qualsevol ús partidista.

Marca 'Tots a una veu'

La campanya ha sigut desenvolupada per l'empresa valenciana Trumbo, amb la intenció de transmetre la imatge d'un govern "transparent i sostenible", enfocat al desenvolupament econòmic, el benestar social, la unitat identitària i la defensa de la cultura pròpia.

Quant al lema 'Tots a una veu', els responsables de la marca subratllen que es tracta d'un missatge àmpliament conegut i arrelat en la societat valenciana, i amb el qual una gran part se sent identificat. Es tracta d'un símbol "despolititzat" i "molt representatiu" de la cultura valenciana, amb el qual es pretén, tal com expliquen els seus creadors, "apel·lar per força de la unió".

Destacats