Sanitat ordena paralitzar l'administració de la vacuna d'AstraZeneca a la Comunitat Valenciana

Guardar

vacuna covid astra zeneca
vacuna covid astra zeneca

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha ordenat aquest dilluns als departaments de salut de la Comunitat Valenciana la paralització de l'administració de la vacuna contra el coronavirus desenvolupada per la companyia AstraZeneca, segons han informat fonts d'aquest departament.

Precisament, aquest mateix dilluns havia començat la campanya de vacunació del personal docent i auxiliar dels centres educatius amb les dosis d'AstraZeneca, segons la qual estava previst que en sis dies es vacunara a un total de 116.032 persones en 23 municipis.

Aquest mateix dilluns, Espanya suspendrà de manera temporal la vacunació amb AstraZeneca després de detectar-se en altres països diversos casos de trombosis en persones a les quals se li havien administrat aquesta vacuna, segons han confirmat a Europa Press.

Aquest passat diumenge, la consellera de Sanitat, Ana Barceló, va explicar que a la Comunitat ja s'havien administrat un total de 7.700 dosi del lot ABV5300 que alguns països havien apartat per a investigar casos de tromboembolisme i que la Conselleria va anunciar el divendres que havia deixat d'administrar. No obstant això, no s'ha detectat cap reacció adversa en les persones que han rebut aquestes dosis.

Arxivat a:

Destacats