Salvador fa un seguiment de la repercussió de l'ona de fred en les carreteres

Guardar

ola de frio
ola de frio

20La consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha anunciat que el Consell ha reforçat el nombre de màquines llevaneus per a aquests dies, com una mesura "raonable i proporcionada a vista de les previsions meteorològiques".

La consellera i el director general d'Emergències, José María Ángel, acompanyats pel director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, han visitat el Centre de Seguretat Viària de la Generalitat per a fer un seguiment de la repercussió d'ona de fred en les carreteres de la Comunitat.

En la seua visita, Salvador ha informat del reforç de recursos i de dispositius que ha establit el Consell per a fer front als problemes que puga ocasionar la neu i "procurar restablir com més prompte millor el trànsit de vehicles en la xarxa bàsica de carreteres".

En aquest sentit ha declarat que la Conselleria d'Obres Públiques ha disposat una màquina llevaneus en la zona sud de València i s'han reforçat els recursos amb cinc llevaneus més. "De les cinc màquines addicionals -ha continuat Salvador- tres ja estan incorporades i preparades per a actuar i hui s'incorporaran les dues restants".

Aquest reforç se suma al dispositiu preparat per la conselleria en la seua campanya viària d'hivern, compost per 14 màquines llevaneus, 250 tones de material fundent, així com un operatiu escalable que s'incorpora addicionalment d'acord amb la intensitat de l'episodi.

"Es tracta -ha puntualitzat la consellera- d'una mesura raonable i proporcionada a la vista de les previsions del temps per als pròxims dies a la Comunitat".

Destacats