Quin serà el nou nom de Canal 9?

Guardar

RTVVexecutada
RTVVexecutada

Després de la reunió celebrada el 22 de desembre de 2016 en la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, a Burjassot, el Consell Rector d'aquesta Corporació ha tractat els següents punts:

En primer lloc, ha sigut aprovada la proposta de contracte de sistemes i serveis necessaris per a la posada en explotació de la multicontinuïtat de la televisió. La documentació referent a la proposta es remetrà per a la seua inclusió en el Diari Oficial de la Unió Europea. Els interessats comptaran amb un termini de 49 dies posteriors a la seua publicació.

En segon lloc, s'ha donat compte de la recepció de les fitxes de valoració de la consulta preliminar de mercat elaborades per l'Alt Consell Consultiu RTAMC.

Finalment, s'ha aprovat la proposta del plec tècnic per al concurs sobre la identitat corporativa. Dins d'aquest concurs es convocaran dos processos independents i coincidents en el temps amb dos propòsits:

- Seleccionar el naming per a les noves plataformes públiques audiovisuals

- Triar als tres equips de treball que participaran en el desenvolupament de la identitat visual corporativa

Cada empresa, entitat o persona interessada podrà participar en un o en els dos processos convocats. Una vegada finalitze el termini establert al Document Oficial de la Generalitat Valenciana, la proposta de naming seleccionada, serà premiada amb una dotació de 5,000 . Així mateix, cadascuna de les 3 empreses triades per desenvolupar la identitat corporativa rebran la mateixa quantia de 5,000.

La selecció dels candidats del procés vinculat a la identitat visual es basarà en la valoració dels seus portfolios professionals. Una vegada el nom siga seleccionat, els equips de treball resultants de la convocatòria tindran un termini de 45 dies per al desenvolupament de la nova imatge de marca. La proposta seleccionada comptarà amb una dotació de 30,000.

La identitat corporativa generada mitjançant aquest concurs haurà d'actuar com a marca paraigües per a tots els canals, pantalles i suports del nou servei públic audiovisual. Entre els criteris que es valoraran per a la selecció del naming s'inclou la promoció de la llengua i la cultura valenciana, la contribució a la vertebració del territori de la Comunitat Valenciana o els criteris de durabilitat.

Arxivat a:

Destacats