"Qui ho ha viscut ho sap" busca reactivar el turisme en la Comunitat Valenciana

Es tracta d'una campanya que apel·la als sentiments amb la poesia com a fil conductor

Guardar

qui ho viscut ho sap
qui ho viscut ho sap

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit aquest matí a l'acte de presentació de la campanya de promoció turística de la Comunitat Valenciana "Qui ho ha viscut ho sap", que desenvoluparà Turisme Comunitat Valenciana.

Aquesta iniciativa tindrà la poesia com a fil conductor, que es combinarà amb imatges del territori valencià. I ho farà a partir d'una adaptació d'un poema de Lope de Vega que va escriure després de viure dos anys en la Comunitat Valenciana.

Una campanya que ha sigut creada per a atraure a milions de turistes i recordar que aquesta terra i la seua gent tenen una cosa especial. Una campanya que parla de sentiments, de vivències, de diversitat i contrastos i que convida a viure la Comunitat Valenciana, partint que hi ha experiències que són difícils d'explicar.

"CREAR LA MAJOR CONFIANÇA"

El president Ximo Puig ha ressaltat que "hui és un dia molt important, molt rellevant" per ser "el primer dia no festiu en el qual s'ha alçat l'estat d'alarma i comença amb força una progressiva desescalada, un pas avant irreversible".

Així mateix, ha afirmat que li "emociona" l'enorme responsabilitat dels ciutadans que ha permés a la Comunitat Valenciana "ser, durant huit setmanes, l'autonomia espanyola i una de les regions d'Europa amb la menor incidència, resultat de la prevenció".

Unes bones dades epidemiològiques que permetran impulsar la campanya estiuenca. En aquest sentit, el cap del Consell considera que "és el moment de mostrar-nos al món com som. Som una terra oberta, hospitalària, que ofereix un marc per a fer del turisme sensacions inoblidables" i ha incidit en què "en aquesta recuperació necessitem la recuperació econòmica, social i també emocional. És una campanya que sintonitza amb el moment actual".

Puig ha recordat que des de les administracions "farem el possible perquè aquest estiu siga el més segur possible i crear la major confiança" i ha tornat a reclamar el certificat de mobilitat europeu i la gratuïtat de les PCR necessàries per a viatjar.

"SERÀ UNA CAMPANYA MOLT RECORDADA"

En l'acte, que tenia lloc a l'Aula Magistral del Palau de les Arts, també estava present el vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler i el secretari de Turisme, Francesc Colomer.

Colomer ha afirmat que "hui refundem l'esperança" després d'"un any molt dur en el qual no hem parat de fer coses, unes pal·liatives i altres mirant al futur". Tal com ha destacat el secretari de Turisme, "el sector ha tingut la lucidesa de mirar cap a endavant, de repensar molts camins... No sé si tornarem més forts però sí més conscients".

Per al secretari de Turisme, el nou turisme "més mirat, més exigent i en un mercat obert, on l'exigència inspira un viatge, la Comunitat Valenciana té totes les de guanyar", anunciant que "comença la remuntada, és hora de fer les maletes i triar el nostre destí".

Colomer ha recordat que "venim d'una campanya que ens ha donat moltes alegries, molt de posicionament i molts guardons" i ha pronosticat que "aquesta serà una campanya molt recordada, molt valorada i molt volguda".

Destacats