Quan se sabrà la data de les Falles 2021?

La Conselleria de Sanitat i la Juta Central Fallera es reuniran els primers dies de maig per decidir quan se celebraran finalment les festes

Guardar

pebetero valencia fallas
pebetero valencia fallas

A dies de hui és complicat saber de ciència certa la data exacta de la celebració de les Falles 2021. Ni ho sap la ciutadania ni ho saben les autoritats sanitàries. De fet, si alguna cosa ens ha ensenyat la Covid-19 és a no poder fer plans a curt termini.

No obstant això, la Conselleria de Sanitat i la Junta Central Fallera (JCF) han anunciat que es reuniran durant els primers dies de maig per decidir sobre la data de celebració de les festes falleres. Això sí, tot dependrà, en última instància, de l'evolució de la pandèmia i del ritme de vacunació.

Els dirigents de la JCF es van reunir aquest dimarts amb la Conselleria de Sanitat per tal d'analitzar, precisament, l'evolució de la vacunació i la seua incidència en l'activitat i el funcionament de la festa fallera en l'exercici del 2021, segons han informat fonts de l'organisme faller a EFE.

En eixe sentit, amb relació a la celebració de les Falles 2021, la JCF ha assegurat que Sanitat ha emplaçat una reunió a principis del mes de maig per tal d'abordar la qüestió de la possible celebració de les falles. La data tope s'ha deixat per al dia 29 de març.

A més a més, en la reunió de dimarts la Conselleria de Sanitat ha informat que, de manera urgent, s'està preparant "una reunió que permeta l'obertura dels casals fallers en els pròxims dies per a dur a terme les qüestions administratives".

Destacats