Puig: 'Necessitem un govern que atenga les necessitats de la Comunitat Valenciana'

Guardar

puig
puig

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que hui "és un dia molt important per als valencians, perquè necessitem que hi haja un govern que atenga les reclamacions justes de la Comunitat Valenciana". Puig ha realitzat aquestes declaracions després d'exercir el seu dret a vot per a les Eleccions Generals de 2016 a Morella, on també ha recordat que "el més important és que els ciutadans decidisquen" perquè, posteriorment, siguen els polítics els qui acorden la formació d'un govern.

El cap del Consell ha ressaltat el paper fonamental d'aquestes eleccions perquè actualment "estem en una situació econòmica difícil i hi ha hagut una fractura social important". Per açò, ha asseverat, els polítics "hem de donar solució".

A més, Ximo Puig també ha mostrat la seua confiança en la democràcia per a solucionar els problemes dels ciutadans: "L'única manera de resoldre els problemes que generen unes eleccions que han sigut fallides són altres eleccions. La democràcia solament se soluciona amb més democràcia", ha afirmat.

En este sentit, el President ha animat als valencians a participar en aquesta jornada electoral, i ha recordat que avui "el més important és que els ciutadans vagen a votar, que decidisquen lliurement pensant cadascun quin és la millor proposta per al país, per a garantir el futur, el progrés i la solidaritat entre les persones". Aqueix és precisament l'objectiu de la jornada, ha assegurat, que "els qui tenen l'última paraula, els ciutadans, l'exercisquen amb llibertat i pensant en l'interés general".

 

Arxivat a:

Destacats