Puig insta a extremar les precaucions mentre continue l'alerta taronja per fortes pluges

En les últimes 24 hores, el Centre de Coordinació d'Emergències 112 ha rebut al voltant de 700 trucades relacionats amb incidències pel temporal

Guardar

foto_1_112
foto_1_112

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha lloat la "resposta favorable" dels ciutadans pel que fa al temporal de pluja que afecta la Comunitat Valenciana i ha instat a extremar les precaucions mentre continue l'alerta taronja, que està previst que s'estenga fins hui.

En estos termes s'ha expressat el cap del Consell després de visitar el Centre de Coordinació d'Emergències 112 de la Generalitat, a L'Eliana, on ha mostrat el seu agraïment a tots aquells que treballen estos dies per a generar "seguretat i estabilitat".

Puig ha recordat que es preveu que l'alerta taronja i groga per pluges estiga activada fins a este dilluns, i ha insistit que la situació pot empitjorar de cara al diumenge. "S'espera que en les pròximes hores, en la vesprada i nit del diumenge, poguera reactivar-se el temporal, per la qual cosa és important continuar amb la precaució màxima, però amb normalitat".

En les últimes 24 hores, el Centre de Coordinació d'Emergències 112 de la Generalitat ha rebut al voltant de 700 trucades telefòniques relacionades amb el fenomen de pluges, en la seua majoria per a reportar incidències com a inundacions de baixos i garatges o ensulsiades de murs. D'elles, un total de 400 han requerit algun tipus d'intervenció per part dels efectius del 112.

Segons han informat des de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, este cap de setmana s'ha incrementat en un 25% personal del centre, un percentatge que podria ascendir fins al 50% si la situació així ho requerira.

Arxivat a:

Destacats