Precipitacions localment fortes o persistents aquest diumenge en la meitat sud de la Comunitat Valenciana

Guardar

Cel cobert a un dels municipis de la província de València
Cel cobert a un dels municipis de la província de València

Aquest diumenge s'esperen cels nuvolosos o coberts en la major part del país amb precipitacions, que podran ser localment fortes o persistents i amb alguna tempesta, en l'àrea de l'Estret, Almeria, Múrcia, meitat sud de la Comunitat Valenciana i Eivissa.

D'acord amb la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), es preveuen cels nuvolosos a Balears, la Comunitat Valenciana, Múrcia, entorn d'Alborán i extrems orientals d'Andalusia i de Castella-la Manxa, així com en tot l'extrem nord peninsular, amb probabilitat de pluges en general febles i intervals nuvolosos en la resta de la Península, sense descartar algun ruixat en general feble i aïllat.

Quant a les temperatures, s'espera que es mantinguen sense canvis en la major part del país encara que durant el dia descendiran a Galícia, Astúries, quadrant sud-est peninsular i Balears i a la nit s'apreciarà una baixada en els termòmetres en el nord-est peninsular.

El diumenge també s'esperen vents de l'est i nord-est en els litorals de l'est peninsular i Balears, així com alguns intervals de vent fort del nord-est en el litoral de Galícia. Per part seua, la cota de neu en la Península se situarà en els 1.300/1.500 metres en el nord, i 1.700/1.900 metres en la resta.

Referent a Canàries, l'Aemet anticipa que hi haurà intervals de vent fort amb cels nuvolosos en el nord de les illes i precipitacions en general febles, més intenses a les illes de major relleu.

Destacats