On ha caigut més vegades la Grossa de Nadal en la Comunitat Valenciana?

Fins a 34 vegades, el primer premi del sorteig ha caigut en la nostra Comunitat

Guardar

interior_arbol_de_navidad_-_2013_-_puerta_del_sol_madrid_espan%cc%83a
interior_arbol_de_navidad_-_2013_-_puerta_del_sol_madrid_espan%cc%83a

Ja ha arribat un dels moments més esperats d'aquesta època de l'any: El Sorteig de Nadal. Cada 22 de desembre, la majoria dels espanyols estem pendents de la televisió o la ràdio, mentre esperem amb il·lusió i esperança ser els agraciats, i que ens toque el desitjat Grossa de Nadal.

I és que des que el sorteig extraordinari de loteria de Nadal començara, l'any 1812, s'ha considerat com un dels sorteigs més importants i populars entre tots els espanyols, fins i tot més que el també famós 'Sorteig del Niño'.

Però, Quantes vegades ha tocat el gran premi de la loteria de Nadal a la Comunitat Valenciana? La resposta és, segons les dades de Loteria i Apostes de l'Estat, fins a 34 vegades des de 1812. Ara bé, si ho repartim per províncies de la nostra Comunitat, a València hauria caigut 20 vegades, a Alacant en 14 ocasions i, solament, 3 vegades a Castelló.

Si ens centrem en la província de València, Manises ha sigut la més afortunada. I és que fins en 4 ocasions, l'última vegada en 2013, aquesta localitat valenciana ha celebrat la Grossa de Nadal. A més, en 2011, també va caure el segon premi, gràcies al número 53.404, que es va vendre íntegrament en aquesta població.

No obstant això no ha sigut l'única localitat agraciada. Alzira, Sueca, Paiporta o Massamagrell també han tingut l'oportunitat de viure aquesta experiència.

Finalment, en 2012, el primer premi del Sorteig de Nadal es va repartir en tres municipis de la província de València: Alaquàs, Gandia i Meliana. A aquestes localitats, es va sumar l'Eliana en 2014.

En moltes ocasions, la Comunitat Valenciana ha sigut l'afortunada. Ara, només queda esperar al fet que enguany tornem a acollir un dels premis més somiats: La Grossa de Nadal.

Arxivat a:

Destacats