Navarro: "La justícia també posa punt i final a la política del Partit Popular que premiava a les universitats privades amb les pràctiques en els hospitals públics"

Guardar

Isaura_Navarro
Isaura_Navarro

La diputada de Compromís en Les Corts, Isaura Navarro ha mostrat la satisfacció de la seua formació pel rebuig del TSJCV al recurs de la Universitat Catòlica sobre les mesures dels Consell sobre pràctiques d'estudiants de medicina en hospitals públics.

Per a Navarro «el Tribunal posa trellat davant la injustícia plantejada per la Universitat Catòlica que el que pretén és una equiparació impossible, perquè no és el mateix estudiar en la pública que en la privada. La Universitat pública la financem entre tots i de manera natural i lògica els hospitals públics és el lloc on han d'anar els alumnes els estudis dels quals també financem entre tots».

«El que s'ha fet és fer justícia i ficar un punt i final a la política del Partit Popular que premiava més a les universitats privades, permetent un millor accés a les pràctiques als seus alumnes en detriment dels de la pública. Eixa política de premiar a la privada s'ha acabat i ara és fa allò lògic, que des d'una administració pública, des del Consell, es garantisca que la Universitat pública tinga els millors serveis i isquen d'allí els estudiants millor preparats».

Arxivat a:

Destacats