Mónica Oltra: 'Cada cas de violència de gènere és un colp a la societat'

Guardar

Oltra_pleno
Oltra_pleno

La vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha condemnat l'últim cas de violència de gènere ocorregut a Torrevieja en el que una dona de 32 anys ha sigut assassinada presumptament per la seua parella.

La vicepresidenta del Consell hi ha assenyalat que esta nova agressió contra les dones "es un colp per a tota la societat" i ha fet una crida a tots els ciutadans a mostrar públicament "el nostre rebuig" i a condemnar "qualsevol agressió que s'exercisca contra les dones".

Oltra ha recordat la convocatòria per a hui de tres minuts de silenci per este nou assassinat, "no només per a estar al costat de les víctimes i del seu famílies", sinó per a llançar un missatge als agressors que "tenen a tota la societat en contra i de que no tolerarem que estos casos seguisquen pasant".

Així mateix, hi ha apel·lat als ciutadans "a denunciar esta classe de fets i a defendre les dones víctimes de la violència de gènere", i ha subratllat que una societat en què es mata a la dones "es una societat malalta que no volem".

Destacats