Medi ambient destina 242.000 euros per a la reparació del col·lector de la Via Ronda en la platja d'Oliva

En 2006 es va realitzar la instal·lació d’aquest col·lector, amb uns resultats deficients

Guardar

foto_via_ronda
foto_via_ronda

La Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural destinarà 241.930 euros per a la realització de la segona fase de les obres de millora del sòl i reforç del ferm en el col·lector de la Via Ronda, en la platja d'Oliva.

En 2006 es va realitzar la instal·lació d'este col·lector, amb uns resultats deficients. Des de llavors s'han succeït inundacions en les cases i l'aigua s'embassa. A més s'han produït foradades que suposen un perill per a la circulació. Estos problemes se solucionaran mitjançant la substitució de les canonades i la reparació del carrer.

El director general de l'Aigua, Manuel Aldeguer, ha qualificat les obres com a "necessàries" i ha apuntat a la fi de gener com a possible data per al seu inici. Ha recordat que "s'han hagut d'adaptar les dates a hivern per a evitar la temporada estival", en la qual Oliva rep un gran nombre de turistes.

Aldeguer ha afegit que es tracta d'"una actuació molt esperada per l'Ajuntament i els veïns d'Oliva, ja que la Via Ronda és una avinguda molt transitada que corre paral·lela a la platja".

Les obres ja s'han licitat i ara s'obri el procediment d'adjudicació. Les empreses interessades podran presentar la seua sol·licitud fins al 9 de gener de 2017 a les 14.00 hores.

Arxivat a:

Destacats