Marines soŀlicita ajuda a la Diputació per a conservar i protegir el paratge d'Olla

Guardar

Altur con alcaldesa de Marines
Altur con alcaldesa de Marines

El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, s'ha reunit amb l'alcaldessa de Marines, Lola Celda, per a conéixer els projectes de restauració i conservació que s'estan duent a terme en el municipi, en concret en el paratge d'Olla.

Emili Altur ha dit que «en la Diputació estem a la disposició dels municipis de la província per a atendre els seus problemes, que en aquest cas afecten dos nuclis de població: Marines Viejo i Marines Nuevo».

L'alcaldessa del municipi ha explicat al diputat els grans projectes que vol abordar durant la seua legislatura i que ja estan en ple rendiment: la protecció de la torre àrab, situada en el poblat abandonat d'Olla, l'empedrat de Marines Viejo i uns quants projectes a Marines Nuevo, on viu la major part de la població, com la reforma del camp de futbol.

Després de l'allau de pedres que patí Marines Viejo el 1957, es va crear Marines Nuevo.

La torre d’Olla es troba al despoblat d'Olla, situat en la serra Calderona. L'alcaldessa de Marines ha agraït a Emili Altur l'interés de la Diputació en els projectes que estan duent a terme i la disposició per a atendre les peticions del seu ajuntament.

Destacats