Maria Josep Amigó entrega el premi de la Federació Valenciana de Municipis a Les Coves de Vinromà

Guardar

Amigó II Premis Bon Govern FVMP (1)
Amigó II Premis Bon Govern FVMP (1)

a Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha entregat els II Premis de Bon Govern a 9 municipis de Castelló, València i Alavant en una cerimònia en la que la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha lliurat el guardó a la ‘Gestió de projectes i fons europeus’ a l’Ajuntament de Les Coves de Vinromà.

La vicepresidenta Maria Josep Amigó ha expressat la seua satisfacció per uns reconeixements que valoren el treball que es realitza des dels municipis, i ha destacat també que “el premi a Les Coves de Vinromà té encara més mèrit perquè parteixen amb el desavantatge de ser un municipi menut, amb recursos limitats que fan que s’haja d’intensificar l’enginy i la intel·ligència”. “Això és, de ben segur, el que ha fet tot l’equip de govern de Les Coves, i la prova d’aquesta bona feina és que han aconseguit, a més d’aquest premi, els 92.500€ d’ajuda dels Fons Feder d’Europa”.

Amigó ha aprofitat també per destacar “l’estima que la majoria dels representants municipals públics tenen pels edificis emblemàtics i històrics dels seus municipis, una estima que demostren i transmeten en les visites que realitzem des de la Diputació”. La vicepresidenta ha afirmat també que “la recuperació dels béns immobles del patrimoni cultural és una de les assignatures que encara tenim pendent al País Valencià, tot i que hem avançat molt”.

En aquestasegona edició dels premis de la FVMP s’ha reconegut el bon govern de 9 municipis valencians en distints àmbits. L’Ajuntament d’Otos ha sigut reconegut en l’apartat de desenvolupament rural i agricultura pel projecte ‘Mantenint les nostres arrels’; el consistori de Muro, pel seu treball en cultura, normalització lingüística i joventut amb la iniciativa ‘Zig Zag’; la Mancomunitat de La Vall de Pop en la categoria de desenvolupament local d’ocupació, comerç i turisme pel projecte ‘Vall de Pop, Vall de Sentit.

El guardó per divulgació i protecció de drets i llibertats ha recaigut en l’Ajuntament de Llíria pel projecte de Recuperació de la Memòria Històrica. Ribarroja del Túria ha sigut premiada en transparència i foment de la participació; Mislata en la categoria de foment de la salut pública; i Bellreguard i Cocentaina en l’apartat de polítiques d’igualtat i integració.

Arxivat a:

Destacats