Les ITV mòbils per a ciclomotors i tractors visitaran en juliol els municipis de la província de Castelló

Guardar

La xarxa de concessionaris d'ITV, que supervisa IVACE Parques Empresariales, aproparà aquest mes de juliol les ITV per a ciclomotors, tractors i quads (VE) a un total de vuit municipis i pedanies de la província de Castelló.

El servei d'ITV mòbil recorrerà La Torre d'En Besora (1 juliol), Vilar de Canes (1 de juliol), Els Ibarsos (Serra D'En Galceran, 4, 5 i 6 de juliol), Vall d'Alba (6, 7 i 8 de juliol), i Sant Joan de Moró (8 de juliol).

A més visitaran La Barona (Vall d'Alba, 11 de juliol), Vilafamés (12 i 13 de juliol) i La Pobla Tornesa (13 juliol).

La Comunitat Valenciana compta amb set estacions mòbils d'ITV per a ciclomotors, vehicles agrícoles i quads, un servei que està a disposició del ciutadà i que completa la xarxa de 25 estacions d'ITV fixes i sis unitats mòbils per a turismes.

Des de IVACE Parques Empresariales es presta especial atenció a fer coincidir les visites de les unitats mòbils amb les èpoques prèvies a l'ús d'aquests vehicles en les campanyes agrícoles més habituals en cada zona.

Cal destacar la importància que adquireix per a la ciutadania, especialment per als agricultors, la inspecció tècnica del seus vehicles de treball. En aquest sentit, gràcies a les ITV mòbils els conductors de ciclomotor o maquinària agrícola eviten recórrer més de 10 quilòmetres per a passar la inspecció tècnica.

Igualment, gràcies a la labor de les ITV mòbils els vehicles agrícoles poden passar la revisió tècnica a pesar que de vegades no reunixen els requisits de seguretat viària per a desplaçar-se per determinades vies com les autovies fins a la ITV fixa més propera.

Destacats