Les cerimònies amplien el seu aforament per Pasqua en la Comunitat Valenciana

Puig ha anunciat noves mesures més flexibles des del 15 de març fins al 12 d’abril, que inclouen un augment de persones permeses en cerimònies

Guardar

boda covid
boda covid

La Comunitat Valenciana començarà el 15 de març la seua segona fase de desescalada, després de superar la tercera ona de la pandèmia de la COVID-19 que fins al moment ha sigut la més greu des que es detectara el primer cas. Així ho ha anunciat el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, que ha anunciat novetats respecte a com podran celebrar-se cerimònies com a noces, batejos, comunions o enterraments en la Comunitat Valenciana aquesta Pasqua.

El cap del Consell ha anunciat que les cerimònies – bodes, batejos, comunions, soterraments – podran ampliar el seu aforament fins al 30%, amb un màxim de 15 persones en espais tancats i 20 a l'aire lliure. Una mesura que entrarà en vigor el 15 de març i es mantindrà fins al 12 d'abril, fins a finalitzar les vacances de Pasqua.

Aquesta no és l'única novetat que s'ha acordat en la Mesa Interdepartamental del Consell. Puig ha anunciat que a partir del dilluns s'ampliarà l'aforament de terrasses d'hostaleria al 100%, es permetrà consumicions en els interiors de bars i restaurants, els gimnasos i instal·lacions esportives podran obrir amb un 30% de l'aforament i l'oci educatiu també torna amb un 30% de l'aforament.

Així, a partir del dilluns 15 de març i fins al 12 d'abril, la Comunitat Valenciana flexibilitzarà mesures en la seua segona fase de desescalada després de registrar un gran descens en la incidència acumulada.

Arxivat a:

Destacats