Les carreteres de la província de València tornen a la normalitat

Després de l’episodi de fortes pluges, la xarxa viària de la província funciona amb normalitat, a l’espera de la reunió tècnica entre Iberdrola y l’Àrea de Carreteres sobre el tram tallat a Cortes de Pallás

Guardar

cv-580-bicorp
cv-580-bicorp

El trànsit en la xarxa de carreteres de la província de València ha tornat a la normalitat. Després de les fortes pluges dels últims dies totes les vies es troben obertes i en funcionament, a l'espera del que s'acorde sobre el tram tallat a Cortes de Pallás en la reunió que mantenen hui 7 de desembre representants d'Iberdrola i de l'Àrea de Carreteres de la Diputació de València. Les principals incidències aquests dies s'han produït en les demarcacions d'Alzira i l’Alcúdia, encara que només en la CV-580 en el tram d'Anna a Bicorb ha sigut necessari l'ús de maquinària.

A Alzira, les principals actuacions s'han dut a terme en la CV-505, la CV-506 i en la CV-571. En la CV-505, en direcció a Sueca, es va tallar el tram a l'entorn del polígon industrial de Carretera d'Albalat fins a la seua intersecció amb la CV-506. El principal motiu va ser la inundació del barranc de La Murta. El servei de Conservació de Carreteres es va encarregar de la senyalització del tall per a preservar la seguretat vial en la zona, així com del manteniment de la vigilància en la mateixa, fins al descens del nivell d'aigües.

En la CV-506, en el tram que enllaça la CV-505 amb la CV-510, es va produir un tall de la via fins al descens del nivell d'aigua en la pròpia carretera. Per la seua banda, la CV-571 de Carcaixent a la CV-50, també es va tallar. En aquest cas, es va reobrir en veure que descendia ràpidament el nivell d'aigua en la via. Així mateix, en la demarcació d'Alzira hi ha hagut altres incidents menors en les carreteres CV-510 i CV-570. En aquests casos, es va supervisar l'evolució de l'estat de la carretera sense arribar-se a tallar.

En la demarcació de l’Alcúdia hi ha hagut també carreteres afectades. La CV-580, d'Anna a Bicorp, va tenir problemes per despreniments de material en talusos argilencs altament inestables. S'ha netejat amb l'ús de maquinària i personal especialitzat. Una altra via afectada en l’Alcúdia ha sigut la CV-598 a l'altura de Canals, que manté problemes de drenatge. La carretera es va tallar a la circulació i s'està redactant un projecte de construcció per a solucionar aquestes deficiències. Tan solament queden pendents de netejar lleugeres restes de material arrossegat i dipositat.

Volta a la normalitat en les vies de la província de València, a l'espera de la reunió que mantenen hui 7 de desembre representants d'Iberdrola i de l'Àrea de Carreteres de la Diputació de València sobre el tram afectat a Cortes de Pallás. Els tècnics de la Corporació treballen per a retirar els enderrocs que han caigut a la carretera, prioritzant i garantint en tot cas la seguretat dels operaris encarregats dels treballs, així com del trànsit en la zona.

Arxivat a:

Destacats