Les actuals restriccions de la Comunitat Valenciana es mantindran fins al 14 de març

Guardar

terraza cullera
terraza cullera

Aquesta setmana no hi haurà reunió interdepartamental per a valorar la situació epidemiològica, i estudiar si es flexibilitzen o no les restriccions decretades des de l'1 de març. Així, la intenció de la Generalitat és mantindre les actuals restriccions fins al termini inicialment previst, el 14 de març. Per tant, encara que es va deixar la porta oberta a revisar les mesures cada setmana, el Consell ha optat per la prudència.

Les dades a la Comunitat Valenciana continuen millorant. De fet, la incidència acumulada ja està per davall dels 100 casos per cada 100.000 habitants - 91,3 - convertint-se en la cinquena autonomia amb una taxa menor, per darrere de Múrcia, La Rioja, Balears i Extremadura. Així i tot, encara preocupa l'ocupació en les UCI, el percentatge d'ocupació de la qual se situa en 23,62%.

Així, fins al 14 de març, els comerços no essencials hauran de tancar a les 20.00 hores; l'hostaleria només podrà realitzar el servei en terrassa, amb un màxim de quatre persones per taula, i fins a les sis de la vesprada; les reunions socials es limiten a convivents en espais privats i en espais tancats públics; i l'activitat esportiva només es podrà realitzar a l'aire lliure, sense que implique contacte físic i per parelles.

Arxivat a:

Destacats