La Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià publica els resultats de les proves del Certificat de Grau Superior

Guardar

La Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià ha fet públics els resultats de les proves del Certificat de Grau Superior que van tindre lloc el passat 4 y18 de juny, en 24 localitats de la Comunitat Valenciana.

Els resultats es poden consultar en el següent enllaç de l'espai web de la Junta Qualificadora:

http://www.ceice.gva.es/va/web/jqcv/resultados

La persona que opte al Certificat de Grau Superior ha de demostrar que és capaç de comprendre sense esforç pràcticament tot el que llig o escolta. També ha de poder resumir informació procedent de diferents fonts orals o escrites, reconstruir fets i arguments, i presentar-los d'una manera coherent. Així mateix, ha de ser capaç d'expressar-se espontàniament, amb fluïdesa i precisió, distingint matisos subtils de significat inclús en les situacions més complexes.

En aquest nivell, el 41,88% de les 3.288 persones que es van presentar a les proves han arribat a aquest objectiu i han obtingut la qualificació d'aptes. La distribució territorial dels resultats situa el percentatge d'aspirants aprovats en un 16,63 per cent a les comarques d'Alacant; un 16,92 per cent a les de Castelló; i un 66,44 per cent a les de València.

Segon període de les proves al novembre

Les persones que no hagen sigut considerades aptes en el primer període de les proves, disposen d'una nova oportunitat. En el cas del Certificat de Grau Superior, la segona convocatòria de les proves se celebrarà el dia 12 i 26 de novembre.

Tots aquells aspirants que ho desitgen tenen a la seua disposició material específic per a preparar les proves en l'enllaç següent:

http://www.ceice.gva.es/va/web/jqcv/preparacion-pruebas

Arxivat a:

Destacats