La Generalitat guarda dos minuts de silenci pels agents rurals assassinats a Catalunya

La vicepresidenta de la Generalitat i la consellera d'Agricultura han participat en un acte d'homenatge als dos agents rurals assassinats dissabte passat a Lleida

Guardar

minuto silencio
minuto silencio

La vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, i la consellera d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, han participat en un acte d'homenatge als dos agents rurals assassinats dissabte passat a Lleida.

En l'acte, realitzat en la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre, Cebrián ha fet un reconeixement del "gran treball que exerceixen els agents mediambientals en la protecció del nostre territori i naturalesa, independentment de la denominació específica que tenen en cada autonomia". Després de guardar dos minuts de silenci, la consellera ha expressat les seues condolences als familiars, amics i companys de treball dels dos agents morts.

En acte també han estat presents el secretari autonòmic de Medi ambient i Canvi Climàtic, Julià Álvaro, el d'Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero, altres alts càrrecs de la Generalitat Valenciana i nombrosos agents mediambientals de la Comunitat Valenciana.

La consellera d'Agricultura i Medi ambient ja es va comunicar dissabte passat amb la seua homòloga catalana, Meritxell Serret, per a manifestar-li el suport i solidaritat del Consell.

Arxivat a:

Destacats