La Generalitat destaca la importància que els municipis de la Comunitat Valenciana amb el risc d'inundacions redacten el seu Pla d'Actuació Municipal

Guardar

presentacion_campana_inundaciones
presentacion_campana_inundaciones
El director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, ha destacat  en la presentació de la Campanya de Prevenció d'Inundacions 2016 a La Vila Joiosa, la importància que els municipis de la Comunitat Valenciana amb el risc d'inundacions redacten el seu Pla d'Actuació Municipal.
José María Ángel ha oferit als ajuntaments de la Comunitat que encara no han redactat el seu Pla tot el suport tècnic de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, ja que en la seua opinió es tracta  "d'una eina fonamental a l'hora d'abordar aquest risc latent i en previsió de les conseqüències negatives que puguen afectar a la seguretat dels ciutadans".
José María Ángel ha estat acompanyat en la presentació per l'alcalde de La Vila Joiosa, Andreu Verdú, i el regidor de Seguretat, Jaime Ramis. També han assistit una vintena d'alcaldes de la comarca de la Marina Baixa.
La presentació del Pla es realitza cada any en una localitat diferent de la Comunitat Valenciana, com a bestreta de la finalització de la campanya estival, i en començar llavors l'època de major risc que es produïsquen pluges intenses. Enguany s'ha escollit el municipi de La Vila Joiosa, amb risc mitjà d'inundació i que disposa de Pla d'Actuació Municipal d'Inundacions des de l'any 2006. Aquesta localitat també està afectada pels accidents de la presa d'Amadorio.
Destacats