La Diputació de València s'integra en la Comissió de Modernització, Participació Ciutadana i Qualitat de la FEMP

Guardar

Equipo de gobierno
Equipo de gobierno

La Diputació de València, per mitjà del Servei de Transparència i Govern Obert encapçalat pel diputat Roberto Jaramillo, ha formalitzat l’adhesió a la Comissió de Modernització, Participació Ciutadana i Qualitat de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), de la qual formaran part els tècnics d'aquest servei provincial en uns quants grups de treball.

Aquesta comissió té com a objectiu principal difondre i promoure els processos de modernització, participació ciutadana i qualitat en l'administració local, desenvolupar accions de sensibilització, promoció, intercanvi i formació, i implantar iniciatives modernitzadores, sistemes de participació i de gestió de la qualitat en les administracions locals. Concretament són quatre els grups de treball en què participa el Servei de Transparència: elaboració de reglaments de participació ciutadana, elaboració d'ordenances d'administració electrònica, innovació pública i avaluació de polítiques públiques.

Amb aquesta adhesió, la Diputació de València reforça el seu compromís amb la innovació i la millora permanent de la relació entre els governs locals i la ciutadania amb els principis del govern obert.

El marc de coŀlaboració amb la FEMP ja començà el mes de maig amb l'adhesió a la Xarxa d'Entitats Locals per la Transparència i la Participació Ciutadana «per a compartir i detectar oportunitats que puguem traslladar a la nostra institució i als ajuntaments de tota la província» —ha destacat el diputat Roberto Jaramillo.

Arxivat a:

Destacats