La Diputació de València inicia els cursos de formació per a tècnics i càrrecs electes

En 2019, més de 6.000 persones han realitzat algun curs de formació de la Diputació

Guardar

Cursos formacion diputacion toni gaspar
Cursos formacion diputacion toni gaspar

La Diputació de València ha iniciat aquest dilluns en ADEIT una nova edició dels seus cursos formatius orientats a personal tècnic d'entitats locals i càrrecs electes, amb l'objectiu de millorar les capacitats de gestió i, en conseqüència, el funcionament de les administracions locals.

El president de la Diputació, Toni Gaspar, ha participat en la sessió matinal, en la qual el catedràtic Manuel Villoria ha obert la tercera edició de l'itinerari DIVAL Directia dirigit a tècnics i responsables d'ens locals, amb la conferència titulada ‘Els valors com a guia de l'acció administrativa’. Gaspar també ha estat present, al costat de la responsable de l'àrea d'Administració General i diputada de Formació, Pilar Molina, en l'obertura de la primera sessió del programa de formació de càrrecs electes 2019, sota el títol ‘Organització i transparència’.

L'itinerari DIVAL Directia està dirigit a personal que ocupa llocs de responsabilitat de nivell directiu, des d'habilitats nacionals fins a responsables d'àrea o serveis que exerceixen el seu treball en entitats locals de la província i la mateixa Diputació. D'altra banda, el programa de càrrecs electes, coordinat per l'oficial major de la Diputació, Juan Jiménez, està destinat a regidors i regidores, alcaldes i alcaldesses, molts i moltes d'elles presents en aquesta sessió inaugural en ADEIT.

En 2019, més de 6.000 persones han realitzat algun curs de formació de la Diputació, procedents de 292 institucions locals, especialment ajuntaments i mancomunitats.

Destacats