La Conselleria de Vivenda obri el termini de presentació de sol·licituds per al lloguer i lloguer amb opció a compra de vivendes a Vinaròs

Guardar

Vinaros
Vinaros

La Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha obert el termini de presentació de sol·licituds per al lloguer amb opció a compra de 41 vivendes a Vinaròs propietat de l'Entitat d'Infraestructures de la Generalitat (EIGE) . A més, 15 d'estes vivendes també s'ofereixen en règim de lloguer.

L'objectiu és facilitar l'accés a estos immobles que EIGE disposa en este municipi, especialment als jóvens que troben més dificultats per a accedir a una vivenda en condicions normals del mercat. Per a això, la conselleria ha mantingut diverses reunions amb l'Ajuntament de Vinaròs per a canalitzar la potencial demanda existent en esta localitat.

Així mateix, també es va celebrar una reunió dirigida als ciutadans per a explicar les modificacions del règim d'ús que la conselleria ha aplicat en les vivendes pròpies d'EIGE buides i fer-les més accessibles.

En la reunió, a la que va assistir l'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, i el regidor d'Ordenació del Territori, Jan Valls, s'ha donat difusió a les vivendes que conformen el parc propi d'EIGE a Vinaròs i s'ha informat de l'esforç que s'ha fet per part del Consell per a reajustar els preus.

Per a desenvolupar esta nova política de vivenda és fonamental la col·laboració de l'Ajuntament de Vinaròs que, a través de l'Oficina Municipal de Vivenda, ofereix tot tipus d'informació sobre les noves condicions dels immobles i arreplega les sol·licituds de les persones interessades en elles.

En un principi, estes 41 vivendes de Vinaròs únicament s'oferien en venda. Ara s'amplien les opcions i també s'ofereixen en lloguer amb opció a compra i part d'elles, també en lloguer.

Arxivat a:

Destacats